Η Ρούλα Κορομηλά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη?

5
Μία είδηση που προκαλεί ιδιαίτερο και απρόσμενο ενδιαφέρον είναι η είδηση που κυκλοφορεί που
θέλει τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης Ρούλα Κορομηλά μετά το come-back της στην κριτική επιτροπή στο ¨Just the two of us¨ στο Mega να μετακινείται στο κανάλι Έψιλον και μάλιστα με καθημερινή εκπομπή.

Έτσι λοιπόν αυτό που γράφεται είναι ότι θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του νεοσύστατου καναλιού από τις 1 μέχρι και τις 4.Για ένα κλασσικό μαγκαζίνο με συνεντεύξεις,τραγούδια,ζώδια,μαγειρική,gossip και γυναικεία θέματα.

Αν ισχύει αυτή η είδηση μιλάμε για μία τεράστια κόντρα το μεσημέρι ανάμεσα σε 4 μεγάλες κυρίες της τηλεόρασης.Ελένη Μενεγάκη,Ρούλα Κορομηλά και Τατιάνα Στεφανίδου.Σε όλα αυτά υπάρχει περίπτωση να είναι απέναντι η Μαρία Ηλιάκη,ενώ σίγουρα θα είναι οι επαναλήψεις του Ρώμα,η μαγειρική εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη,αλλά και το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Υ.Γ Αν επιβεβαιωθεί αυτό το απίστευτο σενάριο να δούμε τι θα γίνει με την εκπομπή του Θανάση Πάτρα με τίτλο ¨Τα λέμε¨,που θεωρούταν δεδομένο ότι μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εχει λεφτα το E να πληρωσει τη Ρουλα;Φανταζομαι δεν θα παει για πενταροδεκαρες, και οσο κι αν εχουν πεσει οι μετοχες της, η Ρουλα ειναι και θα ειναι ενα δυνατο Brand Name που θα θελει να αμοιβεται καλα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον θα εχει λεφτα το καναλι αφου εξασφαλισε και την νεα εκπομπη της Ελεονωρας που το Star την ειχε βρει πολυ ακριβη,μαλιστα φημες λενε οτι θα επενδυσει και στην ελληνικη μυθοπλασια αφου εχει αγορασει ξενα φορματ ωστε να υλοποιηθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωρις καν να διαβασω για ποιο καναλι προκειται καταλαβα πως προκειται για το εψιλον αφου αυτο το καναλι εχει "μαζεψει" τους παντες.επισης η εκπομπη "τα λεμε" επαιζε το μεσημερι(αρχικα 15:45 με 18:00 και στη συνεχεια 14:30 με 16:30).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναφερεις πως αν ισχυει αυτη η ειδηδη θα υπαρξει κοντρα αναμεσα σε 4 μεγαλες κυριες της τηλεορασης.η ηλιακη δεν μπορει να χαρακτηριστει μεγαλη κυρια της τηλεορασης με την μεχρι τωρα πορεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν λέμε ο Πάτρας να μετακομίσει το μεσημέρι εννοούμε στις 1.

    Μια χαρά όμως η εκπομπή της Ηλιάκη πέρναγε τη Στεφανίδου τα τελευταία 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !