Αποκαλύψεις σοκ στο Μπρούσκο!

0
Μεγάλες ανατροπές, σημαντικές αποκαλύψεις, εξωτικά ταξίδια, ανεκπλήρωτοι έρωτες, γάμοι και χωρισμοί έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο.
Και η ιστορία θα ξεκινήσει από το σημείο που την αφήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.
Τι θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν; Όπως
αναφέρει το TV Box, αναμένεται μια απίστευτη αποκάλυψη, που θα ταράξει τον Διαμαντή. Ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος θα αποδειχτεί ότι είναι βιολογικά παιδιά του. Το γεγονός θα προκαλέσει σφοδρές αντιδρά σεις και αλυσιδωτές συνταρακτικές εξελίξεις. Η Αγγελική, η οποία δεν έχει ξεπεράσει τον Σήφη, έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά καινά κάνει μια ύστατη προσπάθεια να τον προσεγγίσει και να τον ξανακερδίσει. Ο Σήφης όμως δεν έχει ξεπεράσει τη Μελίνα και τη θέλει πίσω. Η Αγγελική, απογοητευμένη, θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Αντώνη. Ο Παύλος Γιαννακάκης θα κοντραριστεί τόσο έντονα με τον Σήφη, που η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πατέρας και γιος θα αναμετρηθούν σκληρά, σε σημείο που θα κινδυνεύσουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές!
Ο γάμος του Νεκτάριου και της Δήμητρας απειλείται σοβαρά από την παρουσία ενός τρίτου προσώπου. Η Δήμητρα, καθώς νιώθει παραμελημένη από τον σύζυγο της. θα αναζητήσει επιβεβαίωση, στοργή και αγάπη σε έναν άντρα που εμφανίζεται ξαφνικά και τη διεκδικεί. Ο Νεκτάριος, που στην αρχή δεν θα καταλάβει πως ο γάμος του περνάει κρίση, έχει βάλει σκοπό να συμφιλιώσει τον Ματθαίο με τον Αχιλλέα, οι σχέσεις των οποίων έχουν φτάσει στα άκρα. Ο Ματθαίος, μην μπορώντας να συγχωρήσει τον Αχιλλέα τόσο για τον γα μο του όσο -κυρίως- για κάποιες απερίσκεπτες ενέργειες που έκανε δίνοντας τα λύτρα για τη Μελίνα, χωρίς να ενημερώσει εκείνον και τον Νεκτάριο, του ζητά να παραιτηθεί από την εταιρία και να εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή του.
Η Μελίνα, από τη στιγμή που αφήνεται ελεύθερη μετά την περιπέτεια της απαγωγής της. επιστρέφει στον Αχιλλέα και ξεκινάει προσπάθειες να μείνει έγκυος με εξωσωματικές επεμβάσεις.


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Απο Δευτέρα 25 Αυγούστου το TVNEA.COM έρχεται ανανεωμένο...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !