2014-15: Η πιο σκληρή μάχη στην ιστορία της tv έρχεται....

Χρηστος Γ
0
Και δεν είναι υπερβολή...Αρκετές φορές μπήκαν σφήνα σε Mega-Ant1 κάποιοι σταθμοί,οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν την επιτυχία που γνωρίζει σκαλί-σκαλί ο Alpha. Η επόμενη σεζόν αποτελεί τεράστιο στοίχημα για όλους.Γιατί άραγε?
Ο Ant1 θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα.Οκ, με 7 μήνες πρωτιά & την prime time να παλεύει στην 3η θέση υπάρχει (σημαντικό) περιθώριο βελτίωσης,ωστόσο ο σταθμός έχτισε όλες τις ζώνες που παρέπαιαν και...μπαλώνει φέτος όπου 'πονούσε',σα σωστός πρωταθλητής.
Το Mega μπορεί να ισχυριστεί,πως στη χειρότερη (από κάθε άποψη) σεζόν της 23χρονης ιστορίας του κράτησε την πρωτιά της prime,και δεν έχασε με διαφορά την επαφή με την κορυφή.Φυσικά,με το δελτίο πλήρως απαξιωμένο,τη ζώνη 6-8 να αγωνιά και φέτος και τη ζώνη 07.00-13.00 σε ερωτηματικό απόδοσης,μόνο φαβορί δε μπορεί να χαρακτηριστεί,το μοναδικό κανάλι που κάθε χρόνο 'απαιτεί' την πρωτιά.Μάλλον,ούτε φέτος θα την πάρει...
Ο Alpha-ουσιαστικός-νικητής της περσινής σεζόν καλείται να κρατήσει ποσοστά,που κανένα κανάλι δεν κατάφερε να διατηρήσει ως 'τρίτος πόλος'.Η mediakή ιστορία έχει δείξει πως κανένας σταθμός από την 3η θέση δεν κράτησε σε 2η σεζόν ποσοστά 16-18%.
Παρόμοια 'άγχη' για τη ΝΕΡΙΤ,στην πρώτη ολοκληρωμένη της σεζόν,το νεοδομημένο 'Ε',αλλά και τον ΣΚΑΙ που αλλάζει σταδιακά το προφίλ του.Σε.. μοναχικό δρόμο πορεύεται το Star,σχεδόν σίγουρα 4ο και φέτος,αλλά με άγνωστες επιδόσεις... 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Την Δευτέρα 18 Αυγούστου το TVNEA.COM επιστρέφει στην κανονική του ροή,


 κι απο Δευτέρα 25 Αυγούστου έρχεται ανανεωμένο...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !