Ετοιμάζουν συναυλία για το “Voice”!

0
Την Παρασκευή 14 Μαρτίου ο ΑΝΤ1 διοργάνωσε το 1ο Press Junket που έγινε στην Ελλάδα για τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Και πολύ καλά έκανε που η πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα διοργάνωση έγινε με αφορμή το «The Voice», που σίγουρα είναι από τα σπουδαιότερα talent show που έχουν προβληθεί στη χώρα μας.

Σε αυτή τη διοργάνωση λοιπόν είχαμε την ευκαιρία 70 περίπου δημοσιογράφοι, χωρισμένοι σε ομάδες, να συναντηθούμε με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, τον Γιάννη Λάτσιο, τους κριτές Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλη Stavento, Μελίνα Ασλανίδου, το δημοσιογράφο και παρουσιαστή του talent show, Γιώργο Λιάγκα και τον V reporter, τον Θέμη Γεωργαντά.

Σε αυτές τις 20λεπτες συνεντεύξεις με τον κάθε ένα από τους προαναφερόμενους είπαμε πολλά. Αυτό όμως, που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν αυτό που αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος στο τραπέζι όπου ήμουν.

Ο coach λοιπόν του «The Voice», μας είπε πως «θα σας αποκαλύψω ότι μετά το τέλος του voice θα γίνει μια πολύ μεγάλη συναυλία για ανθρωπιστικούς λόγους. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Που θα συμμετέχουν καταρχήν με μια μικρή εμφάνιση όλα τα παιδιά, αλλά με ουσιαστικό ρόλο οι 4 νικητές και ο νικητής ακόμα περισσότερο και βεβαίως θα συμμετέχουμε και εμείς, οι coaches. Θα γίνει μια “voice συναυλία” για έναν πολύ όμορφο και ουσιαστικό λόγο, που θα είναι κι ένα δώρο του “The Voice” σε αυτά τα παιδιά που θα βγούνε και η πρώτη τους επαφή θα είναι σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, γιατί πιστεύω ότι θα είναι μια συναυλία που θα περάσει οποιοδήποτε προηγούμενο.

Πιστεύω ότι θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Έτσι γιατί και η τηλεόραση, αλλά και ο σκοπός για τον οποίο θα γίνει έχει πολύ μεγάλη διείσδυση στο κοινωνικό σύνολο της χώρας. Θα είναι μια πρώτη ευκαιρία, ώστε να καταλάβουν τι σημαίνει “voice” αυτά τα παιδιά. Που από το πουθενά και από το μπαράκι της γειτονιάς τους θα βρεθούν μπροστά σε 20.000-30.000 κόσμο. Θα είναι σε ένα πολύ μεγάλο στάδιο, μια πολύ μεγάλη συναυλία. Και δεν το έχω πει πουθενά, σας το λέω, επειδή θα προσπαθήσω να το στήσω καλλιτεχνικά, θα έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη του πράγματος εγώ. Θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος, γιατί ξεκινάω και λέω ότι για μένα “voice” είναι αλήθεια και δικαιοσύνη. Για να είμαι λοιπόν δίκαιος σε όλους που συμμετείχαν. Και οι 64 που πέρασαν από το “Voice” θα έχουν ένα μικρό κομμάτι προβολής σε αυτή. 

Θα έχουν μια μικρή συμμετοχή. Όσοι θέλουν, γιατί μπορεί κάποιοι να μην θέλουν κιόλας θα περάσουν από αυτή την εκδήλωση. Οι 4 όμως, του τελικού και ο νικητής θα έχουν ξεχωριστές στιγμές σε αυτή τη συναυλία, μαζί με εμάς τους coaches. Θα γίνει μια πολύ όμορφη βραδιά, πολύ όμορφη μουσική βραδιά. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το γεγονός του καλοκαιριού».

Αυτά λοιπόν μας αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος για τη συναυλία που προγραμματίζει να κάνει ο ΑΝΤ1 το καλοκαίρι με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Να σημειώσω ότι για τη συναυλία ρωτήσαμε και τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος όμως, απέφυγε να μας απαντήσει, λέγοντας ότι είναι ακόμα σε συζητήσεις. Ωστόσο από άλλα στελέχη του σταθμού επιβεβαιώθηκε η είδηση, αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν θέλουν ακόμα να αναφέρονται στη συναυλία πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Θεωρείται σίγουρο πάντως, πως στις αρχές καλοκαιριού θα δοθεί συναυλία με τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες στο «The Voice», αλλά και τους coaches μαζί επί σκηνής.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !