Γκαγκάτσης: Εγώ είμαι ΠΑΟΚ, τα παιδιά μου ΑΕΚ!

0
Τις οπαδικές προτιμήσεις του ιδίου και των παιδιών του αποκάλυψε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, γνωστός για πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όντως παλαιός πρόεδρος της ΕΠΟ. Μιλώντας στο pamesports.gr ο Γκαγκάτσης είπε:

Θητεία στον Ολυμπιακό : «Είμαι δικηγόρος και μου ανέθεσαν την υπόθεση της διένεξης με τον Γκαλέτι. Ουδεμία άλλη σχέση είχα. Σύμβουλος της διοίκησης, αυτά είναι λόγια ωραία. Οι πρόεδροι των ομάδων δεν συμβουλεύονται κανέναν. Καλώς ή κακώς τα ξέρουν όλα»!

Θητεία στον ΠΑΟΚ : «Ο ΠΑΟΚ είναι αγάπη. Πολλά αλλάζουν η ομάδα όχι. Έβλεπα στον Πύργο το παιχνίδι του Γιουρόπα και πανηγύριζα μόνος σ΄ ένα καφέ. Κάποιοι λησμονούν ότι ήμουν νομικός σύμβουλος, επί μία εξαετία, 1991-96. Ο συγχωρεμένος ο Βουλινός με έβαλε στα διοικητικά του ποδοσφαίρου. Έγιναν τα μύρια όσα στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Είμαι περήφανος γι αυτή την θητεία. Είχε παραιτηθεί κάποτε ο Βουλινός, πριν έρθει ο Μπατατούδης και έτρεχα έξι μήνες μόνος τον ΠΑΟΚ». 3. ΠΑΟΚ πρωταθλητής : «Δεν είναι έτοιμος για τίτλο φέτος. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός εξελίχθηκε λάθος».

Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ : «Τραγωδία! Χωρίς τον Άρη δεν υπάρχει ΠΑΟΚ και χωρίς ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ποδόσφαιρο».

 Οικογενειακή σχέση με τους δικέφαλους! «Ναι, τα δύο παιδιά μου είναι Αεκτσήδες. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ, γι αυτό δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο εκτός από δικέφαλο»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !