Φουρέιρα-Ελευθερίου: Είναι τελικά αντίπαλες;

0

Η είδηση ότι είναι τα φαβορί για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην επόμενη Eurovision έκανε πολλούς να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η Ελένη Φουρέιρα και η Ελευθερία Ελευθερίου είναι «στα μαχαίρια». Η Κύπρια ερμηνεύτρια δίνει τη δική της απάντηση στους κακεντρεχείς που αναφέρονται σε κόντρα μεταξύ τους και διαψεύδει τις φήμες. Αλλωστε, οι δυο τους είναι φίλες. Στις 23 Δεκεμβρίου μάλιστα είχε προγραμματιστεί να κάνουν κοινό live στη Λεμεσό της Κύπρου. Ωστόσο το σχέδιο «φρέναρε» την τελευταία στιγμή. «Εχω τέσσερις προγραμματισμένες συναυλίες σε Γερμανία και Ολλανδία και δεν θα μπορούσα να λείπω, αφού έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να ακουστεί το όνομά μου και εκτός Ελλάδας. Γι’ αυτό τον λόγο αναγκάστηκα να ακυρώσω τη συναυλία στην Κύπρο. Στεναχωρήθηκα πολύ γι’ αυτό» λέει η Ελευθερία.

Μπορεί να είχαν αναρτηθεί πόστερ σε κεντρικές λεωφόρους της Λεμεσού και η είδηση να είχε ενθουσιάσει τους fans των δύο κοριτσιών, ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι που στενοχωρήθηκαν μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Ελευθερίας. «Την Ελένη την εκτιμώ ιδιαίτερα, μου αρέσει πολύ το στιλ της. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, με ωραία φωνή και απίστευτη σκηνική παρουσία. Ηθελα πολύ να κάνουμε κοινή συναυλία. Είμαστε φίλες και, ειλικρινά, τα όσα λένε και μας θέλουν να μη μιλιόμαστε είναι σενάρια οργιώδους φαντασίας.


Εχω την εντύπωση ότι η εμφάνισή της θα γίνει κανονικά με κάποιο άλλο άτομο, από τη στιγμή που τις ημέρες των εορτών θα βρίσκομαι στο εξωτερικό. Το γεγονός ότι θα είμαι μακριά και από την οικογένειά μου, όπως καταλαβαίνεις, με στενοχωρεί ιδιαίτερα».πηγή:Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !