Σύμφωνα με ΦΉΜΕΣ που άρχισαν να κυκλοφορούν στους τηλεοπτικούς συντάκτες  ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΝΤ1 με την  Μαρία Χούκλη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού.
Οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τις ίδιες φήμες λένε πως είναι σε καλό δρόμο.
Άντε να δούμε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ΝΑΙ παει στον αντ1!!!
παραιτηθηκε πριν απο λιγο απο την ΕΡΤ η Χουκλη!

Ανώνυμος είπε...

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα το πρωί στον πρόεδρο της ΕΡΤ η Μαρία Χούκλη.

Με ανακοίνωση που πρόκειται να εκδώσει τις επόμενες ώρες η ΕΡΤ γνωστοποιεί ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση της δημοσιογράφου και την ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Όπως είναι φυσικό, φούντωσαν τα σενάρια για το επόμενο βήμα της Μαρίας Χούκλη στο τηλεοπτικό τοπίο με αρκετούς να λένε ότι η δημοσιογράφος πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και άλλους να υποστηρίζουν πως σύντομα θα βρει παλαιούς συνεργάτες της στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια πάντως κρατά κρυφά τα χαρτιά της αλλά μετά την επίσημη λήξη της συνεργασίας της με την ΕΡΤ, αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί το κανάλι που θα της παρέχει στέγη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Πάντως, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι στις αρχές του μήνα η Μαρία Χούκλη ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που υπέγραψαν τις «Συμβάσεις Ειδικών Θέσεων» και που δεν σταμάτησαν τη συνεργασία τους με την ΕΡΤ όπως τόσοι άλλοι συμβασιούχοι. Πριν όμως κλείσει ο μήνας κι αυτή αποχωρίζεται την κρατική τηλεόραση! Αξίζει να παρατηρήσουμε πως ενώ πριν κάνα χρόνο όλοι προτιμούσαν την ΕΡΤ, με τις… αναπροσαρμογές προς τα κάτω των οικονομικών απολαβών, έχουν αρχίσει να την κάνουν από το Ραδιομέγαρο!

Ανώνυμος είπε...

Sto SKAI tha paei i Maria xoukli kai afto einai sigouro !!!