Breaking News

Ριάλιτι και late night στο νέο πρόγραμμα του Mega;

 


Θα συνεχίσει να ποντάρει στη μυθοπλασία το Mega, χωρίς ωστόσο να φορτώνουν το κανάλι με σειρές που δεν πουλάνε και το σημαντικότερο… δεν τα “φέρνουν”.

Φέτος βλέπουμε να δίνει αρκετό χώρος τη μυθοπλασία όμως η αλήθεια είναι πως δεν του έχουν βγεί όλα τα πρότζεκτ. Λογικό γιατί δεν μπορεί να έχουν όλα τα προγράμματα την ίδια επιτυχία καθώς υπάρχουν και αντίπαλοι με αξιόλογες δουλειές.

Ούτε  το «Αύριο τους ανήκει” στο Mega γιατί η απογευματινή καθημερινή σειρά δεν κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Για να μη αναφερθώ ξανά στη “Σκοτεινή Θάλασσα”…

Γι’ αυτό από τώρα σχεδιάζουν την νέα σεζόν και βλέπουν προτάσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κανάλι θέλει ένα late night ανάλαφρο καθώς μέχρι τώρα έχει μόνο ενημερωτικές εκπομπές. Επίσης στην αρχή της σεζόν θα ξεκινήσει με ριάλιτι ενώ σκοπεύει να εντάξει και ένα δεύτερο στο άλλο μισό της τηλεοπτικής σεζόν που έρχεται.

nassosblog.gr

8 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια εξαιρετική σειρά, η οποία χαντακώθηκε από τον ανταγωνισμό. Ήρθε αντιμέτωπη με Survivor, Masterchef και Μέλισσες, προγράμματα τα οποία έχουν χτίσει κοινό. Επίσης, δυστυχώς, ο κόσμος έχει ξεμαθει τις δραματικές εβδομαδιαίες σειρές ή έστω δυο φορές την εβδομάδα.

Αχιλλέας Μητρόπουλος είπε...

Συμφωνώ, η Σκοτεινή Θάλασσα είναι πολύ δυνατή σειρά που την πέταξαν δυστυχώς απέναντι στα μεγαθήρια. Αν ήθελαν να έχει καλύτερη τύχη, έπρεπε να τη μετακομίσουν Παρασκευή μετά τους Συμπέθερους και Κυριακή μετά την Ελιά. Σε καμία περίπτωση δεν της αξίζουν τα νούμερα που φέρνει εξαιτίας ενός εντελώς άστοχου προγραμματισμού.

Ανώνυμος είπε...

Το Mega όπως πάντα πάει να αντιγράψει τον Αντ1,δεν κάνει κάτι πρωτότυπο...Αφού βλέπει ότι τα reality είναι σε κατακόρυφη πτώση,γιατί επιμένει στα reality?Το Χ Factor κούρασε γιατί πρέπει να το κάνει?Ας κάνει κάτι καινούριο..δεν βλέπει ότι το Τhe voice και φέτος δεν πήγε καλά?

Ανώνυμος είπε...

Το Μega απ ότι φαίνεται την νέα σεζόν θα καταργήσει τις σειρές και θα γεμίσει το πρόγραμμα του με reality!!!Δεν παραδειγματίζεται απο τα λάθη των άλλων!

Ανώνυμος είπε...

Από που προκύπτει ότι το MEGA θα καταργήσει τις σειρές; Ότι θα εντάξει στο πρόγραμμα του κάνα δυο ριάλιτι, δεν σημαίνει ότι θα καταργήσει τις σειρές.

Ανώνυμος είπε...

Από τη μία καταλαβαίνω το Mega γιατί έχει παρουσιάσει 7 τηλεοπτικές σειρές από πέρυσι στο πρόγραμμα του και οι μόνες που μπορούν να χαρακτηριστούν επιτυχίες είναι η ''Γη της Ελιάς'' και οι ''Συμπέθεροι'', οι οποίοι ''Συμπέθεροι'' παίζουν προστατευμένοι σε μέρα με πολύ μικρό ανταγωνισμό. Σαφέστατα λοιπόν σαν εμπορικό κανάλι θέλει δυνατότερα νούμερα.

ΟΜΩΣ κινδυνεύει να ακολουθήσει τον δρόμο του Alpha και να ''βρωμίσει'' το προφιλ του. Ηδη ο Ευαγγελατος ενώ φέρνει νούμερα, αισθητικά θυμίζει περισσότερο Alter παρα Mega. Αν προσθέσουν και ριάλιτι και νούμερα να φέρει κινδυνεύουν να μπασταρδευτεί τελείως το προφίλ του καναλιού με αντάλλαγμα ένα πρόσκαιρο viral project τυπου ''Bachelor''. Αξίζει ο κόπος?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μπασταρδεύτηκε και το προφίλ του αντ1 με την ανεκδιήγητη Φάρμα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντ1 έτσι κι αλλιώς πάντα ήταν κανάλι που είχε έντονο το ριάλιτι στοιχείο στο πρόγραμμα του. Από τις εποχές του ''Επιτέλους μαζί'' του Μικρούτσικου και του ''Made in Greece'' της Διγενή τη δεκαετία του '90 μέχρι τις εποχές της Στεφανίδου του ''Αποκάλυψη τωρα'' και του ''Αξιζει να το δεις'' ή της Ευγενίας Μανωλίδου με την αλησμόνητη ''Στιγμή της αλήθειας'' και πόσα άλλα. Και φυσικά υπήρξε ο πρωτοπόρος της νέας ''Big Brother'' εποχής.

Το Mega εκτός από την περίοδο της πρώτης ριαλιτομανίας απο 2002 ως 2006 περίπου που ενέδωσε με τα μπούνια στη μόδα που δημιούργησε ο Ant1, τα υπόλοιπα χρόνια απέφυγε το έντονο ριάλιτι στοιχείο στο πρόγραμμα του και έδινε πάντα βάση στη μυθοπλασία σε συντριπτικό βαθμό. Το παλίο Mega βέβαια ολα αυτα, το original. Τωρα το καινούργιο...θα δούμε...