Με την ΕΡΤ φλερτάρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος...


 Τα έφεραν από ‘δω τα έφεραν από ‘κει δεν τους βγήκαν. Και αφού ο ΣΚΑΪ δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αλλά και να το μετακινήσει ημέρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση.

Το κλίμα ούτως ή άλλως την τελευταία χρονιά ήταν πολύ κακό μεταξύ των δύο πλευρών. Και σ’ αυτό βέβαια ευθύνονται τα μονοψήφια της εκπομπής στο δυναμικό κοινό.

Βέβαια υπάρξαν και δύο φωτεινές εξαιρέσεις: Μια την Πρωτοχρονιά με τον Αργυρό και μια δεύτερη τώρα το Πάσχα που η εκπομπή τερμάτισε πρώτη. Ήταν όμως πλέον αφόρητα παλιακή με ανακυκλώσεις των ίδιων και των ίδιων μαϊντανών στα τραπέζια της «τηλεταβέρνας».

Το «Στην υγειά μας» μας τελείωσε όχι όμως και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μιλάει ήδη για talk showστην ΕΡΤ που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσίαζε μέχρι σήμερα. Έχει άριστες σχέσεις ο ηθοποιός με την Κρατική τηλεόραση και ο δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό…

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ιπτάμενο πλυντήριο είπε…
Ελπίζω να μην κάνει πάλι την ίδια εκπομπή και εκεί.Μια καλή ιδέα θα ηταν να παρουσιαζε κάποιο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων.Θα μπορούσε π.χ. Η ΕΡΤ να πάρει τα δικαιώματα του «The Chase» που κάνει θραύση στο εξωτερικό.Εξάλλου δεν νομίζω να συνεχίσει και του χρόνου το «Δες και βρες» που πατώνει.