Άρχισε τα τηλέφωνα η Ελένη Μενεγάκη – Ποιοι βρίσκονται ψηλά στη λίστα της


Οι τελευταίες πληροφορίες  λένε πως δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη η ζώνη (το Mega θέλει πρωινό η Μενεγάκη μεσημεριανό) ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ελένη επιστρέφει με καθημερινή εκπομπή.  

Aρχισυντάκτριά της  θα είναι η Ελένη Γελαλή όπως μεταφέρει το nassosblog. Ήταν η μόνη που από την αρχή γνώριζε κινήσεις και σκέψεις της Ελένης Μενεγάκη. Σχεδόν σίγουρος είναι επίσης ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος  

Πολύ ψηλά στη λίστα των επιλογών της παρουσιάστριας είναι δύο ακόμη ονόματα: Το πρώτο είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που φέτος έχει παρουσία στο «Πάμε Δανάη!».
 
Σ’ αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για κάτι δύσκολο καθώς θα έχουμε να κάνουμε επί της ουσίας με εσωτερική μετακίνηση.

Έντονα στο παρασκήνιο ακούγεται και το όνομα του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον οποίο η σχέση της Ελένης πέρασε έντονες διακυμάνσεις και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν ψυχρανθεί.

 
Τα βρήκαν στο φινάλε της εκπομπής της. Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε ευθέως από την Κατερίνα Καινούργιου για το εάν θα ξανασυνεργαζόταν με την Μενεγάκη και δεν το απέκλεισε. Επαφή σίγουρα θα υπάρξει απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο για το εάν τελικά θα επιλέξει να μετακινηθεί.
 
Καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος και το Openκαι με την Κατερίνα Καινούργιου και με τον Νίκο Κοκλώνη. Στην εξίσωση μπαίνει επίσης και το όνομα του Βασίλη Καλλίδη που φέτος επέλεξε να απέχει από τις τηλεοπτικές κουζίνες. Όπως και της Ζαρίφη.

Πάντως στην εκπομπή της Ελένης θα βρεθούν παλιοί συνεργάτες θα υπάρχουν όμως και νέοι. Θα είναι το ρεπορτάζ που θα μας απασχολήσει όλο το επόμενο χρονικό διάστημα… 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας δουν πρώτα τι συμβαίνει γύρω μας σήμερα και αφού αποφασίσουν τι είναι αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν, συζητάνε για τα πρόσωπα. Δίπλα στην Ελένη αναδείχτηκαν αρκετοί πανελίστες που πήραν το δρόμο τους. Η μαγκιά είναι (εφ' όσον έχουν χρόνο) να βρουν πιο νέους, ορεξάτους και άκαυτους. Αν και λογικά θα πατήσουν στα γνωστά (εμπορική προώθηση προϊόντων, άστρα, μαγειρική, σχολιασμός ριάλιτι) οπότε μετά τον πρώτο ενθουσιασμό θα μπουν πάλι στον αυτόματο.