Παιχνίδι διαρροών για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου! Όλο το ρεπορτάζ...


 Πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου. Εντός ή εκτός ΑΝΤ1. Βέβαια η σχέση των δύο πλευρών είναι οικογενειακή και δύσκολα θα χαλάσει εκτός αν τελικά δεν βρεθεί κάποιο πρότζεκτ που να ταιριάζει στην ίδια αλλά και στο κανάλι.

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που όμως έφτασε  χθες στο nassosblog.gr είναι πως στο Open θα ήθελαν τη Μαρία Μπεκατώρου με ένα καθημερινό πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν.

Κάποια κίνηση δεν έχει βέβαια ακόμη γίνει – ούτε καν κρούση – όμως έμαθα πως σε μια σύσκεψη που έγινε τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε έντονα το όνομά της. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από την πορεία των συζητήσεων της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1.

Υ.Γ Μία τέτοια διαρροή σίγουρα έχει σχέση με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΑΝΤ1 να προτείνει στη Μπεκατώρου να παρουσιάσει μαγκαζίνο το ΣΚ ή να είναι στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Δύο ενδεχόμενα που φαίνεται να μην ενδιαφέρουν την παρουσιάστρια και να την κάνουν να είναι ανοιχτή και σε νέες προτάσεις. Δεν είναι τυχαία η διαρροή του ΑΝΤ1 τις τελευταίες μέρες ότι αναζητά νέο φορμάτ για εκείνη.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι η δεύτερη φορά που μετατρέπεται σε "θρίλερ" η παραμονή της ή μη στον ΑΝΤ1. Αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων το δημιουργεί ο ΑΝΤ1 ή η Μπεκατώρου άραγε;