Προβληματισμός στον ΣΚΑΙ για το «Makeover»


Προβληματισμός επικρατεί στο κανάλι του Φαλήρου για τις επιδόσεις του νέου ριάλιτι μεταμορφώσεων «Super Makeover». Παρά τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας, η εκπομπή γρήγορα «ξεφούσκωσε» και πλέον κινείται στο 10-11%. Μάλιστα, υπάρχει ανησυχία και για τα χορηγικά πακέτα, αφού το κανάλι είχε υποσχεθεί στους διαφημιζόμενους αρκετά υψηλότερες επιδόσεις. Σύμφωνα βέβαια με το nassosblog, υπάρχει άλλο ένα «αγκάθι» και αυτό έχει να κάνει με την εξεύρεση των υποψηφίων. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές αιτήσεις από ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση τους, οι ιθύνοντες δυσκολεύονται να βρουν πρόσωπα με τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Ανάλογα πάντως και με την πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ιπτάμενο πλυντήριο είπε…
Παει για κοψιμο?Απο 15/02 που ξεκιναει το house of fame,δεν υπαρχει στο προγραμμα του καναλιου το makeover
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το House of Fame λόγω πρεμιέρας ξεκινάει στις 17:15. Από την Τρίτη θα παίζει στις 18:15
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι μωρέ τέτοια concept για καθημερινή προβολή; Ουσιαστικό makeover σημαίνει παίρνω κάποιους ανθρώπους για εβδομάδες ή μήνες, τους κάνω δίαιτες, γυμναστική, μικροεπεμβάσεις αν χρειαστεί, και προβάλλω το τελειωμένο αποτέλεσμα στο τέλος. Και πόσοι να είναι αυτοί; Συνεπώς εβδομαδιαία εκπομπή, όπως νομίζω είναι οι περισσότερες στις ΗΠΑ. Εδώ υποθέτω τους λούζουν, τους κουρεύουν, τους μακιγιάρουν, βάζουν και καινούργια ρούχα και το λένε makeover. Πόσους να βρουν και πόσο να το παρακολουθήσεις; 10-11% και πολύ είναι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν τραβάνε αυτά με τη μόδα. Το my style πάτωσε. Ούτε το shopping star κάνει πλέον νούμερα. Μόνο το gntm λεει... Καλά δεν μιλάω καν για το style up. Όλα σκουπίδια. Να κοπούν και να βάλουν μυθοπλασία και καυστικό ρεπορτάζ.