«Αγγελική»:Φήμες για αυλαία μετά τα Χριστούγεννα...


 Πολύ χαμηλές επιδόσεις συνεχίζει να καταγράφει η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha που θεωρείται ότι ήταν από τα ακριβότερα προγράμματα του σταθμού για τη φετινή σεζόν.

Tα νούμερα είναι οριακά πάνω από το 10%, παρά το ότι έχουν τρέξει πιο γρήγορα οι εξελίξεις, το σενάριο έχει γίνει πιο «σφιχτό» και η σκηνοθεσία πιο γρήγορη. 

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η σειρά  προβλέπεται να ολοκληρωθεί μετά τις γιορτές και δεν θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη. Και προφανώς δεν πρόκειται ο Alpha να συνεχίσει τη συνεργασία με το δίδυμο Μπλάτσο – Ιωσηφέλη για την επόμενη σεζόν καθώς υπάρχει και η περσινή αποτυχία (ως προς τα νούμερα πάντα) με το «Έρωτας μετά».

Πάντως, ο σχεδιασμός του Alpha δεν είναι να συνεχίσει την επόμενη σεζόν αποκλειστικά και μόνο με ριάλιτι αλλά να έχει στο πρόγραμμά του τουλάχιστον μια με δύο σειρές. Ιδανικά μια κωμική και μια δραματική. Γι’ αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με δημιουργούς για του χρόνου. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος Γ. είπε…
Αν ισχύει θα πρόκειται για μεγάλο λάθος του ALPHA.
Ο χρήστης TV είπε…
Για ακόμα μια φορά ο Γουμενιδης βγάζει ειδήσεις απο το μυαλό του γιατί στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός του alpha το διαψεύδει!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ κρίμα αν γίνει. Είναι καλή σειρά με ωραίες ερμηνείες. Δεν είναι σωστό να κόβονται έτσι σειρές και να μένουν άνεργοι εν μέσω αυτής της τόσο δύσκολης συγκυρίας τόσοι άνθρωποι άνεργοι. Ελπίζω να μην γίνει.