Στην ΕΡΤ η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη;


Ακόμη πιο δυναμικά σκοπεύει να μπει η ΕΡΤ στον ανταγωνισμό από την νέα σεζόν, εντάσσοντας στο δυναμικό της σημαντικά ονόματα της τηλεοπτικής αγοράς. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με την κρατική τηλεόραση για την ειδική εκπομπή που θα βγει στον αέρα με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Σύμφωνα με το nassosblog, δύο είναι τα σενάρια που έχουν συζητηθεί ανάμεσα στον γνωστό δημιουργό και τους ιθύνοντες της ΕΡΤ. Το πρώτο είναι για μια σύγχρονη κωμωδία που θα έχει και κοινωνικά μηνύματα, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την «Εθνική Ελλάδος» που είχε προβληθεί το 2015 μέσα από την συχνότητα του MEGA. Η δεύτερη πρόταση αφορά ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα συνδυάζει την αφήγηση των γεγονότων με σκηνές μυθοπλασίας. 

Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλαμβάνει επιτελική θέση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αφού έχει και την αντίστοιχη εμπειρία από το Mega, όπου διετέλεσε υπεύθυνος μυθοπλασίας. Το «αγκάθι» σε αυτήν την περίπτωση είναι οι χρονοβόρες διαδικασίες πρόσληψης της ΕΡΤ, αφού για την κάλυψη οποιασδήποτε θέσης ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο που περιλαμβάνει δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος κτλ…

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Σκαι ακόμα περιμένει την σειρά που υποτίθεται θα έγραφε παράλληλα με τα τρία χρόνια The Voice /Ελλάδα έχεις ταλέντο

Όταν του ζητήθηκε προσχέδιο, σηκώθηκε και έφυγε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στον Σκαι ηταν 3 χρόνια και ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα έκανε και μία σειρά. Δεν έκανε. Στο νέο Mega θα ήταν υπεύθυνος μυθοπλασίας και ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα έκανε και μία σειρά. Έφυγε πριν καν αρχίσει. Στην Ερτ θα παρουσιασει εκπομπή για τους Ολυμπιακούς και ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα κανει και μια σειρά...υποτίθεται.

Την ''Εθνική Ελλάδος'' εν τω μεταξύ με διάφορες δικαιολογίες δεν την ολοκλήρωσε ποτέ και την άφησε στη μέση σε μια εποχή που επέστρεψαν μέχρι και σειρές 20 χρόνων πίσω.

Να'χαμε να λέγαμε.