Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Έλενας Χριστοπούλου από τον ΣΚΑΙ


Μπορεί η Έλενα Χριστοπούλου να είχε κλείσει εδώ και μήνες για την παρουσίαση του «Makeover Show» στον ΣΚΑΙ, ωστόσο μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα. Έτσι, η γνωστή booker μοντέλων αποχωρεί από τον σταθμό και στην θέση της θα δούμε, όπως όλα δείχνουν, την Δούκισσα Νομικού. 

Όσο για την αιτία του διαζυγίου, σύμφωνα με το nassosblog οι λόγοι ήταν δύο. Από την μία, οι ιθύνοντες ήθελαν ένα πρόσωπο πιο φρέσκο και νεανικό και κυρίως με μεγαλύτερη επιρροή στα social media. Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της είχε θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις αναφορικά με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, τις οποίες το κανάλι δεν φάνηκε πρόθυμο να ικανοποιήσει. Έτσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, λίγες μόλις μέρες πριν ακουστεί το πρώτο «πάμε». 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Έλενα Χριστοπούλου θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, αφού έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Alpha. Μάλιστα, μία ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να ενταχθεί ως ειδικός συνεργάτης στην ομάδα του «Pop up», που παρουσιάζει η στενή φίλη και συνεργάτιδα της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Η Δούκισσα γιατί το κάνει αυτό; Δε βλέπει ότι ο ΣΚΑΪ παίρνει πρόσωπα για μισή ή άντε μια ολόκληρη σεζόν,τα καίει και μετά δεν τα θέλει; Δηλαδή έχει τόσα χρόνια να κάνει τηλεόραση,για να επιστρέψει μέσα από κάτι ου εμένα τουλάχιστον μου ακούγεται πολύ μέτριο σαν κονσεπτ; Παλιακο και εκτός αυτού υπάρχει ήδη παρόμοιο πρότζεκτ στο όπεν...