Ο προβληματισμός του Αρναούτογλου για τις «Σφήκες»...
Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το όσα συνέβησαν στην εκπομπή του ανάμεσα στις «Σφήκες» και την Ζήνα Κουτσελίνη. Ο  παρουσιαστής θεώρησε μεγάλο φάουλ την στάση των τριών κοριτσιών, ενώ όπως φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί εμπλοκή ανάμεσα σε έναν καλεσμένο και τις «Σφήκες». Έτσι, σύμφωνα με το nassosblog, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κριθεί το μέλλον της γυναικοπαρέας στο «The 2night show» και θα αποφασιστεί αν η Σούπερ Κική, η Φελίσια Λαπάτη και η Χρύσα Κατσαρίνη θα πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εν τω μεταξύ, η βάση των αστείων τους είναι η ίδια με αυτή από τις μύγες. Τώρα γιατί ξαφνικά δεν δέχονται αυτό το χιούμορ δεν ξέρω. Και δεν λέω αν γενικά δεν άρεσει σε κάποιον, εκεί οκ, αλλά είναι σαν να δέχονται υπέρμετρη κριτική, από άτομα που εκθειαζαν τις μύγες. Μήπως το θέμα είναι ότι είναι γυναίκες;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H ευρεθιστη Κουτσελινη το έκανε ζήτημα, επειδη δεν εχει χιούμορ, την έθιξαν και καλά. Οι ευαισθησίες βέβαια δεν υπάρχουν όταν ωμα παρουσίαζε την δολοφονία Τοπαλουδη και έφαγε πρόστιμο και παύση 3 ημερών της εκπομπή της "οι Κηδείες με την Ζήνα "