Επιστρέφει ο «Αγρότης» χωρίς την Τσολάκη;


«Αγρότης μόνος ψάχνει». Το ριάλιτι γεφύρι της Άρτας καθώς πολλές φορές έχει επιχειρήσει ο ΣΚΑΪ να το χτίσει αλλά γκρεμίστηκε από διάφορες πιέσεις όπως ο κορονοϊός, ο ανταγωνισμός και η κίνηση της διαφημιστικής δαπάνης.

Υπάρχει εισήγηση εντός ΣΚΑΪ να βγει τελικά το ριάλιτι το επόμενο φθινόπωρο, είτε με εσωτερική παραγωγή είτε να το αναλάβει και αυτό ο Ατζούν μόνο όμως ως εκτελεστικός παραγωγός και χωρίς παρεμβάσεις στο καστινγκ και τη διαφήμιση.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα είναι στη θέση της παρουσιάστριας η Ελένη Τσολάκη. Ίσως τελικά να δούμε άντρα παρουσιαστή… Απόφαση ακόμη δεν έχει παρθεί ωστόσο πολλά στελέχη του καναλιού επιμένουν να βγει το φθινόπωρο το πρότζεκτ στον «αέρα» καθώς στο εξωτερικό οι ανανεωμένες εκδοχές του σημειώνουν πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Πηγή: nassosblog

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα παρουσιάζει η Αντελίνα Βαρθακούρη, μένουν τα διαδικαστικά μεταξύ Αλφα και Σκαι για να σπάσει το συμβόλαιο με τον πρώτο. Το συμβόλαιο θα σπάσει κοινη συναινέσει καθώς δεν δέχτηκε η Αντελίνα να κάνει το νέο Πακέτο και δεν υπάρχει άλλο προτζεκτ για εκείνη. Ψάξτε το, ισχύει!