Επαφές ΜΕGA με Ρέππα-Παπαθανασίου με διπλό στόχο...

Οι νέες εξελίξεις στο Mega για το διαχρονικά επιτυχημένο θεατρικό και τηλεοπτικό δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου που έχουν δεχθεί πρόταση με δύο σκέλη από το Mega. H πρώτη αφορά τις σειρές τους «Τρεις Χάριτες» και «Δις εξαμαρτείν» που είναι «κλειδωμένες». Είναι σειρές που μπορούν να προβληθούν σε επανάληψη μόνο εφόσον οι δύο δημιουργοί δώσουν την άδειά τους. Όμως δεν είναι μόνο αυτό… Στο Mega θέλουν πολύ να βγάλουν καινούργια σειρά των δύο.

 Πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια τους έχουν γίνει προτάσεις όμως τις έχουν αρνηθεί και έχουν αφοσιωθεί αποκλειστικά στο θέατρο. Μετά την οριστική αποχώρηση Καπουτζίδη από το Mega οι δύο δημιουργοί είναι το ιδανικό δίδυμο για να επιστρέψει το Mega με μια δυνατή κωμωδία. Και φυσικά εφόσον δεχθούν αυτό δεν πρόκειται να γίνει σε καμία περίπτωση πριν από το φθινόπωρο του 2021.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης viewer είπε…
Όλοι έχουν βγάλει φουλ καινούριο πρόγραμμα κ το Mega παλεύει ακόμα με τις κονσέρβες του ενώ παράλληλα αναζητεί τα πρόσωπα του παρελθόντος για να αναβιώσει την παλιά του δόξα. Κ κάπως έτσι απ Mega γίνεται Small!