Από τη Σιρίνα στο Sugarbabes! H κορυφή άλλαξε χέρια...

Κανένας δεν περίμενε η εταιρεία "Sirina" του Δημήτρη Σιρινάκη, που επί μία δεκαετία σάρωνε, να βρίσκεται σήμερα στην απόλυτη παρακμή της. Πλέον, κατά 90% το περιεχόμενο βασίζεται σε ξένες αγορασμένες παραγωγές και σε ελάχιστα φτωχά προιόντα με πρωταγωνιστές που δεν έχουν καμία δυναμική.

Τα σκήπτρα της βιομηχανίας του πορνό στην Ελλάδα έχει πάρει τα τελευταία δύο χρόνια η "Sugarbabestv". Αυτό αποδεικνύεται και από τους αριθμούς, αφού αυτή τη στιγμή (22.8.2020) στην alexa.com, η διαφορά είναι πάνω 2.000 θέσεις. Ο Τεό και η Ίνα κατάφεραν να αποδείξουν πως ο καθένας πετυχαίνει ό,τι ονειρεύεται αρκεί να υπάρχει εργατικότητα, ταλέντο και τιμιότητα. Τα δύο αυτά παιδιά γνωρίστηκαν (και ερωτεύτηκαν) όταν εργάζονταν σε απλές εργασίες χαμηλών εισοδημάτων, απέκτησαν δυναμική στη "Sirina", έφτιαξαν όνομα στο εξωτερικό και πια είναι επιχειρηματίες. 

Οι νόμοι της αγοράς είναι απλοί. Όταν επενδύεις σε κάτι, αυτό θα φέρει και επιτυχία. Πλούσιες παραγωγές, δυνατές μεταγραφές, όχι συντηρητική προσέγγιση του έρωτα, συχνή παραγωγή νέων ταινιών και έξυπνη επικοινωνιακή στρατηγική είναι τα μυστικά που τους πήγαν ψηλά. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια