Μένουν δέκα επεισόδια για το μεγάλο φινάλε


Δέκα ακόμη επεισόδια απομένουν για το φινάλε της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, ''Ο Γιατρός'', σύμφωνα με το Newspistol.gr .Δράμα, συγκίνηση και ανατροπές θα έχει ,μάλιστα,το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στην Τουρκία λίγο πριν από την καραντίνα λόγω της πανδημίας. Τα γυρίσματα του σίριαλ σταμάτησαν λόγω του κορωνοϊού και όπως λένε τα ξένα δημοσιεύματα, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να μπουν ξανά στα πλατό!

Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς:
Με την επιστροφή του πατέρα του, Φικρέτ, στη ζωή του Αλί, τελειώνει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ,«Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος», που προβλήθηκε στην Τουρκία λίγο πριν το lockdown λόγω της πανδημίας. Ο Φικρέτ αργοπεθαίνει από επιθετικής μορφής καρκίνο και φτάνει στο νοσοκομείο με την επιθυμία να σωθεί και να ζητήσει συγχώρεση από τον γιο του. Όμως, ο Αλί έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τον βάρβαρο πατέρα του που του υπενθυμίζει για άλλη μία φορά ότι εκείνος ευθύνεται που σκοτώθηκε ο αδελφός του. Ο Αλί πανικοβάλλεται και η Ναζλί τον αγκαλιάζει για πρώτη φορά.

Ωστόσο, ο νεαρός γιατρός πεισμώνει και βάζει στόχο να σώσει τον πατέρα του: «Είμαι ένας καλός γιατρός και κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στον αδελφό μου! Έτσι, ο γιος που πάντα ευχόσουν να μην είχε γεννηθεί και τον πέταξες στον δρόμο, αυτός είναι που θα σε σώσει». Ο Αλί ξεκινά να ψάχνει θεραπείες για να τον σώσει, ενώ η Ναζλί ενημερώνει τον Φερμάν, ο οποίος με τη σειρά του βρίσκει τον Αλί και του λέει: «Ο πατέρας σου δεν ήρθε εδώ για να σωθεί, αλλά για να πεθάνει! Δεν υπάρχει τρόπος να σωθεί, περνά τις τελευταίες του μέρες».

Στο μεταξύ ο Φικρέτ θέλει να φύγει από το νοσοκομείο και ο Αντίλ του λέει: «Αν θέλεις να φύγεις, φύγε! Όμως, να ξέρεις πως στην κατάστασή σου δεν θα μπορέσεις ούτε στα εκατό μέτρα να πας! Δεν δέχεσαι τη σοβαρότητα της κατάστασής σου. Μπορείς να φύγεις, αλλά σαν γιατρός σου λέω να μείνεις εδώ». Ο Αντίλ βρίσκει τον Αλί και του λέει: «Αν πάθεις κάποια κρίση, ο Τανζού περιμένει στη γωνία για να σε διώξει και δεν θα μπορέσω να σε σώσω αυτή τη φορά! Μείνε μακριά από τον μπαμπά σου, δεν έχει ελπίδες να σωθεί».

Ο Αλί ,όμως, θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τον σώσει και συνεχίζει να ψάχνει τρόπους, αλλά ο Φερμάν του μιλά με άσχημο τρόπο, καθώς τον αγνοεί στις διαταγές του! Από εδώ και στο εξής οι σχέσεις τους δεν θα είναι ξανά ίδιες... Ωστόσο, ο Αλί μένει μακριά από τον μπαμπά του, αλλά παράλληλα ρωτά συνεχώς πώς είναι η υγεία του. Από την άλλη η Ναζλί βρίσκει τη μητέρα του και της λέει: «Παρά τα όσα του κάνατε, ο Αλί συνεχίζει να έχει αγάπη μέσα του! Εμείς του λέμε να μείνει μακριά από τον άντρα σας, γιατί δεν θέλουμε για άλλη μία φορά εξαιτίας σας να καταστραφεί η ζωή του”.

Στο μεταξύ ο Τανζού μαθαίνει πως ο πατέρας του Αλί βρίσκεται στο νοσοκομείο και εναντιώνεται στον Αντίλ. Ο Τανζού θέλει πάση θυσία να αποτύχει ο Αλί, ώστε να χρεωθεί τη ζημιά ο Αντίλ και να τον καθαιρέσουν από τη θέση του γενικού διευθυντή. Όμως ,ο Φερμάν είναι πολύ θυμωμένος και εκείνος με τον Αλί και του μιλά με πολύ σκληρά λόγια. Η Ναζλί επεμβαίνει για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση και τον πηγαίνει να δει τον πατέρα του για τελευταία φορά... Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές .

Όταν ο Αλί μπαίνει στο δωμάτιο του πατέρα του, ο Φικρέτ πιστεύει πως βλέπει μπροστά του τον Αχμέτ και του μιλά, με τον Αλί να απαντά σαν να είναι ο αδελφός του. «Αχμέτ, ήρθες να με πάρεις κοντά σου; Σου είχα υποσχεθεί πως θα τα βρω με τον αδελφό σου, αλλά δεν το έκανα τελικά! Δεν το έκανα, γιατί δεν ήταν σαν εσένα! Σου είπα πως θα τον αγαπήσω, επειδή είναι και εκείνος παιδί μου, αλλά δεν το έκανα», λέει με πόνο ο Φικρέτ. Και συνεχίζει: «Ήθελα να παίξω μαζί του, αλλά δεν το έκανα! Δεν με είπε μία φορά “μπαμπά”», λέει και ο Αλί με δάκρυα στα μάτια και απαντώντας σαν να είναι ο Αχμέτ, του λέει: «Δεν σε είπε γιατί έτσι γεννήθηκε! Μη θυμώνεις μαζί του. Δεν ήταν στο χέρι του. Δεν με σκότωσε εκείνος. Αν μπορούσε, θα πέθαινε εκείνος στη θέση τη δική μου. Μην τον μισείς άλλο πια». Ο Φικρέτ λίγο πριν πεθάνει λέει: «Πες του, γιε μου, να με συγχωρέσει», και ο Αλί βλέπει σαν όραμα τον αδελφό του να κρατά το κεφάλι του πατέρα του και εκείνος να πεθαίνει! Ο Αλί κλείνει τα μάτια του μπαμπά του και του λέει πως τον συγχωρεί!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια