Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κοντομηνά;

Μόνος περνάει τις εορτές των Χριστουγέννων ο μεγαλο-επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Μοναδική παρέα του οι νοσηλευτές που παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασής του στον 17ο όροφο του Νοσοκομείου “Υγεία”. Μια εξέλιξη που δεν είναι καλή.

Mερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” σχετικά με την κατάσταση της υγείας αλλά και το ιδιότυπο Κωσταλέξι στο οποίο βρίσκεται ο πρώην ισχυρός άνδρας του Alpha, σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ο επιχειρηματίας εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη νοσηλευόμενος σε θάλαμο-σουίτα του γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Μόνος και έρημος καθώς εδώ και περίπου 10 ημέρες η μοναχοκόρη του, Μαρία, αλλά και ο σύζυγός της Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, ταξίδεψαν στην Αμερική μαζί με τα παιδιά τους.

Η αναχώρηση του ζεύγους (αμέσως μόλις έκλεισαν τα σχολεία) από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, τη στιγμή που ο πατριάρχης της οικογένειας και ιδρυτής της DEMCO νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των πλέον στενών συνεργατών του επιχειρηματία. Και προφανώς η συγκεκριμένη επιλογή τους απέχει παρασσάγγας από όλα όσα γράφονταν δεξιά και αριστερά σε μια προσπάθεια να εξωραϊστεί η κατάσταση. Την ίδια στιγμή η επαφή του επιχειρηματία με στενούς φίλους, οικογενειακά πρόσωπα αλλά και συνεργάτες εξακολουθεί να είναι προβληματική. Είναι ενδεικτικό ότι πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος που προσπάθησε να τον επισκεφθεί, δις, την περασμένη εβδομάδα έλαβε την απάντηση ότι “αναπαύεται”. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους έχουν επιχειρήσει να επικοινωνήσουν ακόμη και τηλεφωνικά μαζί του. Εκείνο που παραμένει άγνωστο είναι πότε θα “καταφέρει” ο Δημήτρης Κοντομηνάς να εξέλθει του ιδιωτικού θεραπευτηρίου και να επιστρέψει στο κτήμα του στη Βαρυπόμπη. Αρχικά συνεργάτες του οι οποίοι έχουν επαφή με την κόρη και το γαμπρό του ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στις γιορτές.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια