Κίνηση-έκπληξη: Το ONE γίνεται MEGA και βγαίνει 20 Νοεμβρίου; Οι πρώτες πληροφορίες


Το ONE ετοιμάζεται μέρα με τη μέρα, και όλοι βρίσκονται σε πυρετώδεις διαδικασίες. Ωστόσο, μια πληροφορία αναφορικά με το όνομά του πιθανόν να ανατρέψει κυριολεκτικά τα πάντα. Σύμφωνα με το Nassosblog, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να βγει στον αέρα 20 Νοεμβρίου με το όνομα MEGA,ημερομηνία-σταθμός για το κανάλι, αφού τότε εξέπεμψε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια!

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ,το ρεπορτάζ αναφέρει: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χτυπήσει στον πλειστηριασμό το «πακέτο» που έχει μέσα σήμα – ταινιοθήκη και αρχείο ειδήσεων. Τα νεότερα που μαθαίνω είναι πως, πριν από τον πλειστηριασμό μάλλον το One δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα». Μια πληροφορία που παίζει πολύ δυνατά τα τελευταία 24ωρα και μου μεταφέρθηκε από εγκυρότατη πηγή είναι πως αν η Alter Ego καταφέρει και πάρει το Mega την 1η Νοεμβρίου ημέρα του πλειστηριασμού ,τότε το κανάλι του ομίλου θα βγει ως Mega στον «αέρα» και μάλιστα συγκεκριμένη ημερομηνία. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ημέρα ορόσημο καθώς εκείνη την ημέρα συμπληρώνονται 30 χρόνια λειτουργίας από την πρώτη μέρα που βγήκε στον «αέρα» το Mega. Στις 20 Νοεμβρίου του 1989. Από μόνο του αυτό θα λειτουργήσει ως η καλύτερη διαφήμιση για ένα καινούργιο κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχω μια απορια αν ξερετε απαντηστε μου...γιατι δεν πηρε εξαρχης την αδεια του Mega και περιμενε να κλεισει για να την παρει;Για να μην πληρωσει τα χρεη που ειχε το καναλι;
Ο χρήστης maria13 είπε…
Φαντάζομαι πεντακάθαρος πλειστηριασμος, χωρίς διαπλεκόμενα. Το γεγονός ότι στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν στην ομάδα του Κυριάκου τυχαίο. Μάλλον πάμε από το κακό στο χειρότερο.