Με 6 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα του OPEN...

Πρίν απο μερικές ημέρες  έλαβε χώρα σύσκεψη στο ΟΡΕΝ παρουσία του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη με αντικείμενο τα ΜΜΕ του ομίλου του.

Σε αυτήν ο επιχειρηματίας κατέστησε σαφές πώς θέλει άμεσα να αυξηθούν τα έσοδα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ ενώ για τον τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε: «Έχετε 6 εκατομμύρια ευρώ να φτιάξετε πρόγραμμα. Την μισθοδοσία οφείλεται να την καλύψετε απο το εμπορικό και τις διαφημίσεις. Δεν δίνω άλλα λεφτά. ΤΕΛΟΣ».

Δύσκολα τα πράγματα για το OPEN, όταν για την ίδια σεζόν στον ΣΚΑΙ γίνεται μία επένδυση 40 εκατομμυρίων.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε παιδιά κάθεστε και αναπαράγετε τις βλακείες του Νασου Γουμενιδη αν ειναι δυνατών οτι λεει εκει μέσα ψέματα είναι, νταξει καλοκαίρι είναι δεν έχει θέματα άλλα μην γράφετε και τα ψεματα αυτου....
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αντί να έρθει να κάνει διακοπές ο Νάσος στην πόλη του και στην πόλη μου την Αλεξανδρούπολη για κανένα μήνα κάθεται και γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι.....
Είναι και φίλος τρομάρα του!!! και του τα ρίχνω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαζομάρες. Μα μόνο το συμβόλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το Open γράφεται ότι είναι 6 εκατομμύρια. Και πριν πει κανείς από τη μια τσέπη βγαίνουν στην άλλη μπαίνουν, θα μπορούσε ο Σαββίδης να δώσει τους αγώνες στη Nova με 6 εκατομμύρια. Αλλά δεν έχει θέμα να τα χάσει τα λεφτά της Nova αρκεί να παίζουν οι αγώνες ελεύθερα.