Τι «στραβώνει» στις συζητήσεις της Φουρέιρα με τον ΑΝΤ1;To όνομα της Ελένης Φουρέιρα έχει ακουστεί έντονα για την κριτική επιτροπή του "The Final Four", αλλά τελικά φαίνεται πως δεν είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1.

Οι συζητήσεις, ωστόσο, συνεχίζουν με τα στελέχη του σταθμού. Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η τραγουδίστρια έχει ζητήσει αρκετά μεγάλη αμοιβή για τα δεδομένα της σημερινής εποχής.

Βέβαια, το βασικό πρόβλημα φαίνεται πως η ίδια επιθυμεί να λείπει σε κάποια επεισόδια, καθώς μέσα στην χρονιά ενδέχεται να προκύψουν κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Για να δούμε, αν τελικά το κανάλι "βάλει" νερό στο κρασί του. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο οι μετοχές της τραγουδίστριας έχουν εκτοξευτεί και για αυτό ο ΑΝΤ1 ίσως κάνει την ανατροπή και συμβιβαστεί.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, ναι...δεν προλαβαίνει από τις χιλιάδες υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Κατα τα αλλα ολο το καλοκαίρι έτρεχε σε νησιά και ραχούλες στην Ελλάδα για εμφανίσεις και τον Αυγουστο ηταν σε καλοκαιρινο μπουζουξιδικο στη Χαλκιδική μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για σειρά εμφανίσεων...

Τώρα το να ζητάει καλά λεφτά και να κολλούν εκεί οι συζητήσεις το βρίσκω λογικό, μιας και όντως οι μετοχές της ειναι ανεβασμένες - στην ελληνική αγορα.