Ο Ευαγγελάτος στην ΕΡΤ

Με δεδομένο πως σε αυτή τη φάση η πόρτα του ΣΚΑΪ παραμένει κλειστή για τον Νίκο Ευαγγελάτο καθώς το ενημερωτικό πρόγραμμα είναι υπερπλήρες ο δημοσιογράφος κοιτά και άλλες προοπτικές όσον αφορά στην τηλεοπτική του επάνοδο που θέλει να είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη.

Το όνομά του ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες για την ΕΡΤ αλλά όχι για κάποια επιτελική θέση στη διοίκηση ή την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων αλλά για απογευματινή ίσως και βραδινή εκπομπή.

Όλες βέβαια οι πληροφορίες που διακινούνται για την δημόσια τηλεόραση προς το παρόν δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν καθώς πρώτα θα πρέπει να αναλάβει καθήκοντα η νέα διοίκηση και στη συνέχεια να οριστούν νέοι γενικοί διευθυντές που θα αναλάβουν να «στήσουν» το μαγαζί από την αρχή.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η εικόνα της ΕΡΤ1 από το Σεπτέμβριο αλλάζει ριζικά. Από σήματα και γραφικά μέχρι και φιλοσοφία προγράμματος.

Που θα παραμείνει κατά βάση πιστή στην ενημέρωση αλλά θα έχει σε κάποιες ζώνες και ψυχαγωγία που θα μπορεί με διαφορετικό περιεχόμενο βέβαια να ανταγωνιστεί τα ιδιωτικά κανάλια.

Όσο για το μέλλον της ΕΡΤ2 που από τότε που ξανάνοιξε δείχνει σχεδόν μόνο επαναλήψεις;
Είναι αβέβαιο και κανείς προς το παρόν δεν αναφέρεται στο κανάλι με ότι αυτό συνεπάγεται.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΡΤ2 δεν δείχνει "σχεδόν μόνο επαναλήψεις". Δείχνει ωραιότατες σειρές οι περισσότερες σε πρώτη προβολή, αξιόλογες ταινίες επίσης αρκετές σε πρώτη προβολή και υπέροχα ντοκυμαντέρ επίσης αρκετά σε πρώτη προβολή. Δείχνει και επαναλήψεις ειδικά τώρα το καλοκαίρι κάτι που είναι λογικό. Ο συντάκτης του άρθρου (ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το tvnea) προφανώς δεν βλέπει καθόλου ΕΡΤ διαφορετικά θα το ήξερε. Καλό θα ήταν όμως να διασταυρώνει την είδηση πριν την γράψει.
Ο χρήστης G5 είπε…
Κάποιος να πει στον κυρ Νάσο ότι η ΕΡΤ2 έχει απίστευτες σειρές και πολυβραβευμένες παραγωγές του BBC. Αν αυτός βλέπει μόνο προγράμματα χαμηλής αισθητικής δεν του φταίει σε κάτι η ΕΡΤ2. Αν σχεδιάσουν να καρατομήσουν την ΕΡΤ2 τότε είναι για τα πανηγύρια οι της νέας κυβέρνησης. Ένα ποιοτικό κανάλι έχουμε στην ελεύθερη τηλεόραση να το διαλύσουμε κι αυτό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΡΤ 2 έχει το καλύτερο πρόγραμμα.Έλεος