Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο Νίκος Μουτσινάς

Δεν άρεσε στον Νίκο Μουτσινά που του ανακοίνωσαν πως δεν θα κάνει τον «Αδύναμο Κρίκο», καθώς απόφαση του ΣΚΑΪ αλλά και της παραγωγής είναι τον «Κρίκο» να κάνει και στην Ελλάδα όπως και στην Κύπρο ο Τάσος Τρύφωνος.

Επειδή όμως πρέπει να κρατηθούν ισορροπίες και το κανάλι να ανοίξει με ηρεμία τη νέα σεζόν ο Νίκος πήρε υποσχετική για το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Και αυτή είναι μια από τις θέσεις των κριτών στο νέο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θα βγει στον «αέρα» από τον Φεβρουάριο και μετά.

Και φυσικά ο Μουτσινάς αποδέχθηκε την συγκεκριμένη πρόταση καθώς θα αμοίβεται με ξεχωριστό ποσό για την συγκεκριμένη παρουσία του και μάλιστα η αμοιβή δεν θα είναι από τον ΣΚΑΪ αλλά από την Acun Medya.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Ωραίος θα ναι και στο your face ήταν καλός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμένα πάντως στο your face την δεύτερη χρονιά δεν μαρεσε. Πάντως, το ταλέντο το εκραζε αρκετά και ειδικά την acun media με την οποία τώρα θα συνεργαστεί
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Δεν τη θυμάμαι τη δεύτερη χρονιά καθόλου. Και τον Σκάι εκραζε πολύ για τα ριάλιτι και είχε βγάλει και βρώμα ότι τα χει με τη Σπυροπούλου ο Τούρκος. ε τι να πεις είδαν ότι πουλάει και τον καπαρωσαν.