Ατζούν – ΑΝΤ1: Ένα βήμα πριν τη συμφωνία...


Και ενώ όλα έδειχναν αρκετά δύσκολα στο να προχωρήσει η συνεργασία Ατζούν Ιλίτζαλι – ΑΝΤ1 τα τελευταία 24ωρα κάτι δείχνει να αλλάζει.

Ο Θοδωρής Κυριακού και το επιτελείο του μετά την κυβερνητική αλλαγή θεωρούν πως η τηλεοπτική αγορά θα πάρει τα πάνω της ανεβάζοντας και την διαφήμιση.

Επίσης υπάρχουν σενάρια που θέλουν τις θεματικές άδειες να δίνονται με διαφορετικούς όρους, πιο χαλαρούς από αυτούς που περίμεναν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών.
Και τέλος αναμένεται και αυτό το θέμα να «τρέξει» γρήγορα από την κυβέρνηση, μέσα στο φθινόπωρο.

Έτσι η επανεκίννηση του Makedonia tv που θα διεκδικήσει μερίδιο από την διαφημιστική πίτα θα γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Και μέσα σε όλα αυτά ο τούρκος βλέποντας κλειστές πόρτες έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του σχετικά με τις απαιτήσεις του.

Αν λοιπόν το «deal» κλείσει o ANT1 θα κρατήσει το φιλέτο που είναι το «Τhe Voice», το «Final Four» θα παγώσει και όλα τα υπόλοιπα ριάλιτι (PoL My style Rocksκτλ) θα πάνε στο Μακεδονία που βέβαια θ’ αλλάξει όνομα μαζί με ένα μεγάλο πακέτο καινούργιων τούρκικων σειρών.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης UFO είπε…
Όχι τούρκικα και στο Μακεδονία. Ας πάει στη Τουρκία να τα δείχνει, εμείς που λατρευουμε τόσα χρόνια τις λατιν σειρες τι θα κάνουμε ? Οπως αναφέρατε και σε προηγούμενο αρθρο ειναι το μοναδικο κανάλι που στηρίζει ακόμα τις σειρές. Ελπίζω να το ξανασκεφτουν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κρίμα.
Ο χρήστης CakeNet είπε…
Πραγματικά...είναι ανάγκη να συνεργαστούν με τον Τούρκο; Δεν βλέπουν τις τρικλοποδιές που έστησε στον ΣΚΑΙ κατά καιρούς; Θα αλλάξουν το όνομα από Μακεδονία και θα το μετατρέψουν σε τουρκοκάναλο;
Δεν έχουν που δεν έχουν φαντασία οι καναλάρχες μας....λίγο νιο νιο δεν έχουν;