Γκρίνιες στον ALPHA...


Σκάϊ και ΑΝΤ1 ήταν οι μεγάλοι νικητές των εκλογών όπως προέκυψε από τα νούμερα τηλεθέασης.
Και ενώ ειδικά στον Σκάϊ επανήλθαν τα χαμόγελα μετά από πολλούς μήνες η κατάσταση χθες στον Alpha ήταν συνώνυμη με μια από τις επιτυχημένες σειρές του καναλιού.
Μουρμούρα, γκρίνια αλλά και πολλά σχόλια για το τι έφταιξε και ο Αντώνης Σρόϊτερ δεν πήγε καλά σε ποσοστά τηλεθέασης ενώ το δελτίο ειδήσεων είναι πρώτο σε τηλεθέαση εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον.

Κάποιοι μίλησαν για αδυναμία της νέας διευθύντριας ειδήσεων Αρτεμις Δήμου να διαχειριστεί τον εκλογικό μαραθώνιο λόγω απειρίας και υπήρξαν και άλλα σχόλια στο mood των εκλογών.
«Υπό προθεσμία διεύθυντρια ειδήσεων» και «υπηρεσιακή» ήταν μόνο δύο από τα σχόλια που μου μετάφεραν από την Κηφισιά.

Σε κάθε περίπτωση η νέα διοίκηση δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με το σκορ που έγραψε ο Alpha το βράδυ των εκλογών αλλά σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουν ευθύνες στον Σρόϊτερ.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγήκε τρίτος επειδή 1) έκανε τσιγκουνιές στο σκηνικό 2)δεν είχε αρκετούς εξέχοντες καλεσμένους σε σύγκριση με τους άλλους 3)η ροή του ήταν στατική και όχι με γρήγορες αλλαγές όπως οι αντίπαλοι και 4) είχε πολύ θολή εικόνα από τις κάμερες του στούντιο σε σύγκριση με τα αντίπαλα κανάλια. Τι να κάνεις τα τρισδιάστατα γραφικά που διαφήμιζαν τόσες μέρες, αν τα έχουν και οι άλλοι, αλλα με πολύ καθαρότερη εικόνα σε σύγκριση με σένα? Δεν κρατούσε τον τηλεθεατή αυτή η εικόνα , οταν εκανες ζάπινγκ και έβλεπες πόσο μπροστά ήταν οι άλλοι...