«Κλείδωσε» τώρα! Κωστόπουλος – Γαστεράτου στο μεσημεριανό του Σαββατοκύριακου στο Open


Μέχρι πριν τέσσερις ημέρες όλα έδειχναν ότι η Νικολέττα Ράλλη θα ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία στα χρήματα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν η εναλλακτική λύση και πρόταση του Τζώνυ Καλημέρη που είναι κολλητός του φίλος. Παρτενέρ του θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου γιατί μόνο εκείνη δέχτηκε να είναι στο πλευρό του παρουσιαστή μετά το «αυτοκάψιμο» που έκανε η Σάσα Σταμάτη χρεώνοντάς της εσκεμμένη διαρροή.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Το πολύ 4 τοις εκατό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελάει ο Μένανδρος προκαταβολικα με τα νούμερα που θα κάνουν
Ο χρήστης UFO είπε…
Τιι; Ρουλα Κορομηλά και τελείωσε το θέμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσο πιο χαμηλά;
Ο χρήστης perastikos είπε…
Είχαν έτοιμες επιτυχημένες τις ζώνες του σ-κ και τις έκοψαν (Μένιο, Πάνια) για να φτάσουν να κάνουν 1% τηλεθέαση. Λες και θα έβαζαν κάτι πολύ ποιοτικό και έκαναν πάλι μεσημεριανάδικο. Αποδείχτηκε ότι κάποια πρόσωπα μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους, αλλά κάνουν τηλεθέαση. Δεν πρόκειται να ξαναδούν 10 και 15% σε αυτή τη ζώνη ποτέ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι και για αυτό όλα τα κανάλια σκοτώθηκαν να πάρουν τον Μενίο και τη Πάνια. Το να κάνεις 10% και ο μέσος όρος ηλικίας του κοινού σου να είναι 90 χρονών σημαίνει μηδέν διαφημίσεις. Το δυναμικό κοινό έχει νόημα αλλιώς ας κρατούσαν το παρακμιακό έψιλον στον αέρα και να πουλάνε τηλεμάρκετινγκ με κρέμες και τσόκοσλιμ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ότι αφορά τον Μένιο κυρίως, και δευτερευόντως την πανια, το πρόβλημα εστιάζεται ότι βλάπτουν την εικόνα του καναλιού. Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις πρωταθλητισμό με αυτούς στο πρόγραμμα σου!
Άλλωστε η ιστορία έδειξε ότι σε κανένα. Δεν έλειψε ο Μένιος και κάνεις δεν τον διεκδίκησε.

Όσο για τον Κωστόπουλο...ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ! Γιατί επενουν σε αυτόν ποτέ δεν κατάλαβα. Φυσικά και δεν θα χτυπήσει βάση στην τηλεθέαση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Επ με την Μαντώ την κουκλάρα? ωραία....
Ο Πέτρος από κάτι άλλους (Δεν θα πω ονόματα) είναι Σαφώς πολύ καλύτερος,στην τηλεόραση ότι και να είχε κάνει τα πήγε αρκετά καλά.
Τι τον Κατηγορείτε?
Αν φέρουμε την Ρούλα στην tv πρέπει να φέρουμε,τον Μικρούτσικο και όσους άλλους χτυπούσαν 40ρια.Πίσω 10 + χρόνια λοιπόν....Δεν θα χαλούσε ορισμένους.

Ξύδι... παίδες!
Ο χρήστης κατερινα μ είπε…
ειναι τοσο δυσκολο πια να βρουν ενα νεο προσωπο με χιουμορ κ ευφράδεια κ να επενδυσουν???για εμενα οποιος βλεπει εναν ανθρωπο ο οποιος για την μεγαλη ζωη φεσωσε τους παντες,ειναι αξιος για οτι μας κανουν.πως καποιοι βρισκουν τρυπες κ τρουπωνουν...