Αρνητική απάντηση από την Αραβανή...


Ανατροπή στο "X-Factor" και συγκεκριμένα στη θέση της παρουσιάστριας backstage. Είχε γραφτεί πως σε αυτό το πόστο θα δούμε ξανά την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Η αλήθεια είναι πως έγινε πρόταση στην ίδια, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε θεωρώντας πως μετά από 3 projects στα οποία βρέθηκε κεντρική παρουσιάστρια (My style rocks, Dancing with the stars, Project Runway), μία επιστροφή σε ρόλο backstage θα ήταν πισωγύρισμα.

Οπότε, το OPEN αναζητά κάποιο πρόσωπο που θα αναλάβει να μεταφέρει τον παλμό των παρασκηνίων στους τηλεθεατές.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης perastikos είπε…
Επειδή όμως η τελευταία της δουλειά ήταν αποτυχία (άσχετα αν έφταιγε το κανάλι), δεν μπορεί να απαιτεί (θεωρώ). Θα πρέπει να ρίχνουν νερό στο κρασί τους και να συμβιβάζονται με αυτά που τους προτείνουν γιατί έχουμε δει κεντρικές παρουσιάστριες να μένουν άνεργες για χρόνια και να μην ξαναδουλεύουν τηλεόραση... Όπως και η Μπάγια που αρνήθηκε να παραμείνει στο Καλημέρα Ελλάδα και να τα βρει με τον Παπαδάκη. Ήθελε πρόταση για κεντρική παρουσιάστρια. Μόνο που με 7% αυτόματα πιστώνεται αποτυχία και στην πλάτη της και μπορεί του χρόνου να μην είναι πουθενά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως δε θα ήταν άσχημη ιδέα δεδομένου ότι τα δύο πρότζεκτ δεν τα ειδε κανείς και το άλλο τσουλησε επειδή ήταν οι τρας παίκτριες και κάνανε μαναφουκι .αυτή σαν παρουσία ήταν άχρωμη σαν να μην υπήρχε.
Ο χρήστης SPAWN είπε…
ηταν πολυ καλη στο open ασχετα αν δεν εκανε νουμερα