Κατερίνα Γκαγκάκη: Μεταγραφή στο OPEN;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, για χάρη του OPEN. Η Κατερίνα Γκαγκάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στο πλευρό του αγαπημένου της Γιάννη Λάτσιου, με το δίδυμο αυτό να χαρακτηρίζεται ως “δίδυμο – φωτιά”.

Η επιτυχία τους ήταν τεράστια και η συνεργασία τους πολύ καλή. Οι δυο τους αναμένεται να βάλουν τα δυνατά τους, για να “αναστήσουν” το OPEN, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, με νέα projects να παίρνουν το πράσινο φως. Κάποια πρόσωπα αγαπημένα βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και “φρέσκιες” αφίξεις που θα ξεχωρίσουν.

Το OPEN θα χτυπήσει δυνατά και στην μυθοπλασία, με τη σειρά “Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια”, να σχολιάζεται ήδη σε όλα τα μέσα. Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έρχονται με έναν δυνατό και πολύ αισιόδοξο σχεδιασμό για το κανάλι του OPEN.

Χρήστος Κούτρας-Καλύτερα δεν γίνεται

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λέμε και καμιά βλακεία για να περάσει η ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η προσωπολαγνεία που έχουν τα media στην Ελλάδα… Η Γκαγκάκη και ο Λάτσιος και άλλα αντίστοιχα στελέχη έκαναν επιτυχημένα πράγματα όταν είχαν και την κατάλληλη υποστήριξη, π.χ. έναν ΑΝΤ1 σε περιόδους που η τηλεθέαση ήταν μοιρασμένη μόνο σε 2-3 κανάλια. Στο Open με το αβέβαιο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τις τρεις κι εξήντα προϋπολογισμό και που μετά από αρκετά πλέον χρόνια δε λέει να γίνει συνήθεια του τηλεθεατή πλην εξειδικευμένων εξαιρέσεων (π.χ. Κόκκινο Ποτάμι που στοχεύει στη συγκίνηση μερίδας του κοινού με συγκεκριμένη καταγωγή και μνήμες) τι δυνατότητες έχουν; Ποιες φρέσκιες αφίξεις θα ξεχωρίσουν; Κανένας επιτυχημένος παρουσιαστής δεν πρόκειται να πάει στο Open, κανένα γενικού ενδιαφέροντος σίριαλ δεν θα ξεχωρίσει, οποιοδήποτε νέο φιντάνι θα έχει να αντιμετωπίσει θηρία στα απέναντι κανάλια. Αρπαχτή θα πάει να κάνει η Γκαγκάκη που μετά το φιάσκο με την εκπομπή Λιάγκα και την απομάκρυνση/παραίτηση της από την Τεχνόπολη το ’19 ψάχνεται να ξαναβγεί στα φώτα. Όπως τότε με το ανεκδιήγητο Star Academy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !