«Ώρα για Φαγητό»: Αυτό είναι το μενού της εβδομάδας

Χρήστος Παναγούλης
0

Οι γευστικοί πειρασμοί ξεκινούν και ο ένας διαδέχεται τον άλλο. Για άλλη μία εβδομάδα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ανεβάζει ψηλά τον "γαστρονομικό πήχη" και μας προκαλεί όχι μόνο να τον φτάσουμε αλλά να τον ξεπεράσουμε. Από τη Δευτέρα 2 έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στις 11.30 είναι «Ώρα για Φαγητό» στον ΣΚΑΪ.

 
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου – Εύκολα και Υγιεινά
Η Αργυρώ αγαπά τις εύκολες και υγιεινές συνταγές και είναι η λύση της για νόστιμα πιάτα. Πιάτα με πλούσια διατροφική αξία αλλά με ελάχιστες θερμίδες ακόμα και αν είναι γεμάτα από σοκολάτα. Σήμερα, λοιπόν, ετοιμάζει μια σοκολατόπιτα της στιγμής χωρίς αβγά και με αλεύρι χωρίς γλουτένη και σερβίρει σπαγγέτι σολομό και σάλτσα αβοκάντο. Για το τέλος, επιλέγει ένα πρωτεϊνούχο smoothie με φιστικοβούτυρο γεμάτο πρωτεΐνη κατάλληλο για όσους αγαπούν την υγιεινή διατροφή, έχουν τον αθλητισμό ως κύριο μέλημά τους και λατρεύουν τη γεύση του φιστικοβούτυρου.


Τρίτη 3 Νοεμβρίου – Μαγειρικό Σχολείο
Τα εύκολα αραντζίνι με ριζότο είναι μια πρόταση που η Αργυρώ πιστεύει ότι μπορεί πολύ εύκολα να μας χαρίσει ένα λαχταριστό πιάτο με τυριά που λιώνουν και μας δίνουν τη λύση για να εκμεταλλευτούμε το ριζότο που μας περίσσεψε. Η πρόκληση, όμως, είναι όταν ένα μπλακ φόρεστ σε ποτήρι κάνει την εμφάνισή του στον πάγκο της και μας βάζει σε πειρασμό για να το ετοιμάσουμε. Είναι εύκολο και κυρίως απολαυστικό με πλούσια κρέμα και βύσσινο. Ολοκληρώνει τις σημερινές συνταγές με μια "ψεύτικη" πίτα με γαλοπούλα και τυριά που μπορεί το όνομά της να είναι κάπως παραπλανητικό, αλλά η νοστιμιά της είναι πέρα για πέρα αληθινή.


Τετάρτη 4 Νοεμβρίου – Αλμυρά και Γλυκά
Για πρώτη συνταγή, η μαγείρισσα της καρδιάς μας επιλέγει NY Grilled Cheese & Salami Sandwich με έντονη γεύση από πικάντικο σαλάμι αέρος και λιωμένο τυρί και συνεχίζει με cheese cake βύσσινο με πλούσια κρέμα τυριού και έντονη γεύση βύσσινου. Ολοκληρώνει τους σημερινούς πειρασμούς της με μια πίτσα σοκολάτας που γίνεται εύκολα και είναι κατάλληλη για παιδικά πάρτι. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια πλούσια γέμιση από σοκολάτα με καραμελάκια που λιώνουν σε κάθε μας μπουκιά;


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου – Μαγειρεύουμε Παρέα
Με το πιο λαχταριστό φαγητό ξεκινάει τη μέρα της η Αργυρώ και το άρωμα από ένα πιάτο αγκινάρες αλά πολίτα γίνεται το ζητούμενο όλων. Για τη συνέχεια, μας αποκαλύπτει τα μυστικά για μια πλούσια κρεμμυδόσουπα αλά παριζιέν ενώ για το τέλος, ετοιμάζει μια σαλάτα με παντζάρια, πράσινο μήλο, καρύδια και μπλε τυρί Δανίας, κατάλληλη για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μία σαλάτα που μπορεί από μόνη της να σταθεί ως πλήρες γεύμα.


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου - Νόστιμα και Λαχταριστά
Η Αργυρώ αγαπά ιδιαίτερα τις πίτες και πάντα βρίσκει τρόπο να επινοήσει τις πιο ευφάνταστες ζύμες με πλούσια γέμιση και άρωμα Ελλάδας. Με μια σπανακόπιτα – πλαστό θα μας υποδεχτεί στην κουζίνα της και για τη συνέχεια, βάζει σε μια χορταστική χορτόσουπα τα λαχανικά που αγαπά, για να μας αποδείξει ότι οι σούπες πρέπει να έχουν θέση στη διατροφή μας. Το τέλος της είναι γλυκό, ζεστό και σοκολατένιο. Μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για την πιο φανταστική, ζεστή σοκολάτα κατάλληλη για να την απολαύσουμε κάθε στιγμή της ημέρας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !