Οι ηθοποιοί που φεύγουν από της Μέλισσες

0

Η επιτυχημένη σειρά του ANT1, "Άγριες Μέλισσες" αναμφισβήτητα κατέχει το τίτλο της πιο αγαπημένη σειράς του τηλεοπτικού κοινού (κάτι που το δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης). Ανατροπές, εκπλήξεις και μεγάλες εξελίξεις αναμένονται στον νέο κύκλο της σειράς. Τι γίνεται όμως με τους ηθοποιούς, ποίοι φεύγουν από το Διαφάνι τελικά;

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν από τις πρώτες αποχωρήσεις που έγιναν γνωστές καθώς το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του, με την αποχώρηση του να γίνεται σταδιακά και ομαλά.

Εκτός Μελισσών θα βρίσκεται και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ή αλλιώς Θεοδοσία, καθώς τις εμφανίσεις της θα ολοκληρώσει αρχές την νέας σεζόν. Η Θεοδοσία, αφού πάρει εκδίκηση από την Ελένη, με το γράμμα που ανακάλυψε και που την καταδεικνύει ως δολοφόνο του Σέργιου, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι.


Τον κύκλο αποχωρήσεων κλείνει μέχρι στιγμής ο Ο Θανάσης Κουρλαμπάς δηλαδή ο Κλεομένης, ο οποίος θα πάψει να παιδεύει την Πηνελόπη.Το ποτέ πρόκειται να από χαιρετήσει την σειρά, δεν έγινε γνωστό. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς πρόκειται να ενταχθεί στην ΕΡΤ και σε μία νέα σειρά. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !