Το unfollow του Νίκου Γεωργιάδη στη Φαίη Σκορδά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11
Η απόφαση της Φαίης Σκορδά να «χαρίσει» το αποκλειστικό της νέας σχέσης της στον Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό «Hallo» έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως έχει δυσαρεστηθεί με την εξέλιξη αυτή, θεωρώντας πως η παρουσιάστρια του έπρεπε να στηρίξει το «ΟΚ», το περιοδικό του ομίλου.

Μέσα σε όλα αυτά, σύμωνα με τη Νάνσυ Νικολαίδου στο «Μεσημέρι Yes», ο διευθυντής του «OK» Νίκος Γεωργιάδης έκανε unfollow τη Φαίη Σκορδά, αποδεικνύοντας τις τεταμένες σχέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα και το χελοου είναι του ομίλου αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο συγκεκριμένος έκανε κι έμενα και μάλιστα και Block γιατί τόλμησα να του πω ότι το site του έκλεψε ένα αποκλειστικό μας...
    Πέρασα πολύ δύσκολα εκείνη την ήμερα...με αυτό το Block . αχαχαχαχα
    Ευτυχώς οι αναγνώστες καταλαβαινουν τα πάντα , κι ότι κι αν κάνεις, όποιους κι αν έχεις για συντάκτες στο site σου, σε κατατάσσουν εκεί που πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πάρω το μέρος της Φαιης. Εννοείται ότι θα έδινε το αποκλειστικό στον άνθρωπο με τον οποίο είναι κάθε μέρα μαζί και την στηρίζει τόσα χρόνια. Πάντως θα ήθελα να μάθω αν όντως αυξήθηκαν οι πωλήσεις του περιοδικού με αυτό το θέμα. Γιώργο εάν ξέρεις ενημέρωσε μας. Έτσι από περιέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι ο Γεωργιαδης εκνευριστηκε κτλ το πιστευω. Λογικο βεβαια να το δωσει στον Καβατζικη. Αλλωστε ενα χρονο τωρα σιγουρα θα το ξερει ο ανθρωπος. Παντως, δεν πιστευω οτι και ο αντ1 δυσαρεστηθηκε. Σιγουρα το ειχε συζητησει με τους υπευθυνους επικοινωνιας του σταθμου. Οπως ειχε γινει και με το διαζυγιο και νομιζω οπως συνηθιζεται για παρουσιαστες με τοση διαφημιστικη δραση γενικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα επαναλάβω το ερώτημα του πρώτου σχολιαστή: και το hello στον όμιλο ΑΝΤ1 δεν ανήκει; Άρα το θέμα μπορούσε να το πουλήσει σε ένα από τα δύο περιοδικά "του καναλιού" και προτίμησε να το δώσει σε αυτό που είναι και ο συνεργάτης της.
    Το αστείο είναι ότι πλέον το θεωρούμε αυτονόητο ότι τίποτα δε βγαίνει τυχαία και ότι η ίδια η Φαίη επέλεξε τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ το βρίσκω πολύ λογικό να επέλεξε η Φαίη τη στιγμή. Όταν έχεις παιδιά πρέπει να προσέξεις πώς θα το χειριστείς και μπράβο της, και μπράβο και στα περιοδικά που σέβονται όταν ο άλλος έχει παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το hello ανήκει σε άλλο όμιλο. Όχι στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και αλλες ειχαν παιδια, αλλα ο Λιαγκας και η Σκορδα τις εκραζαν γιατι τολμησαν να ξαναφτιαξουν την ζωη τους. Αλλα ο Λιαγκας και η Σκορδα δεν σεβονταν τα παιδια των γυναικων αυτων. Ισως γιατι οι γυναικες αυτες, δεν το επαιζαν αποκλειστικα μανες, ενω ειχαν ενα χρονο σχεση, και δεν το γλεντησαν μετα την κυκλοφορια του περιοδικου με καψουροτραγουδα. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή τώρα είναι είδηση ε?
    Άλλη δουλειά δεν έχουμε και ασχολοιούμαστε για το unfollow που έκανε ο Γεωργιάδης...
    Πρωτιά στις νέες μόδες είμαστε....χαχαχα

    Η Φαίη λογάριασε χωρίς τον Αντ1 και το έδωσε στον Καβατζίκη,η οποία δεν σκέφτηκε τι θα γινόταν όταν θα έβγαινε σε αντίπαλο περιοδικό.
    Ο Αντ1 Τα κρατάει αυτά που κάνει και μπορεί να αρχίσει τα σουτ εκτός εκπομπής....


    Ο Γεωργιάδης που είναι διευθυντής στο περιοδικό του ομίλου Αντ1 δεν θα έπρεπε κανονικά να είναι στην εκπομπή της Φαίης?
    Ακόμη δεν έπρεπε να δίνει η Φαίη ότι να δώσει στο ΟΚ?
    Λογικά θα έπρεπε από την άλλη ελευθερία θα έχει ο Γεωργιάδης αν δεν μπήκε τέτοιος όρος στο συμβόλαιο του (και κακώς δεν μπήκε)να πηγαίνει σε άλλες εκπομπές.Όπως και στην Φαίη όρος έπρεπε να υπάρχει μέσα στο συμβόλαιο.
    Φταίει και λίγο το κανάλι που δεν έσφιξε τα λουριά πριν πέσουν οι υπογραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:54 δηλαδή θεωρείς ότι ήταν αυθόρμητο? Η Σκορδά και η κάθε σκορδα είναι στημένες από πάνω μέχρι κάτω. Για αυτό δεν τις μπορεί ο κόσμος πλέον. Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκνευρισμός οκ το κανάλι μπορεί να θέλει να στηρίξει τα περιοδικά του αλλά λογικό είναι να θέλει να στηρίξει τον επί χρόνια συνεργάτη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !