To οργισμένο μήνυμα του Σάββα Πούμπουρα στους επικριτές του: «Εσείς οι μάστερ των φαρσών...»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Η αλήθεια είναι ότι η νέα εκπομπή με φάρσες του Σάββα Πούμπουρα στην καλύτερη των περιπτώσεων έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Γνωρίζουν ή δεν γνωρίζουν οι «πρωταγωνιστές» της κάθε φάρσας τι πρόκειται να συμβεί; Γιατί αν γνωρίζουν, δεν υφίσταται εκπομπή… Τι ρόλο παίζουν οι προβολείς, όταν γίνονται τα γυρίσματα και πώς και δεν τους βλέπουν οι εμπλεκόμενοι;

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που βλέπει κανείς να γράφουν οι τηλεθεατές στα social media και αναφορικά με το Best Friend’s Fear που δεν έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής και τις καλύτερες κριτικές.

 Ειδικά, για το επεισόδιο με τη Νάνσυ Παραδεισανού πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν και κάπου εκεί φαίνεται ότι τελείωσε και η ανοχή του παρουσιαστή τόσο στην κριτική όσο και στις απορίες.

 Ο ίδιος απάντησε με ένα εξαιρετικά οργισμένο Tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, μόνο που απ’ ό,τι φαίνεται με τον τρόπο αυτό κατάφερε να εκνευρίσει ακόμη περισσότερο τους τηλεθεατές…

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά τα λέει.
    Με ξεπερνάει το γεγονός ότι όλοι το κράζουν και αυτό κάνει 30% κάθε εβδομάδα ... Μάλλον καλό του κάνετε παιδιά. Και σας το λέω εγώ, που δεν τρελαίνομαι τόσο με το πρόγραμμα αυτό, μιας που λίγες απο τις φάρσες του έχουν όντως γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !