«Δε θα προσέφερε τίποτα ένα remake της σειράς "Ευτυχισμένοι μαζί"»

Χρήστος Παναγούλης
0

Ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε στο «TV Εθνος» με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο του Μάκη στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» μέσα από τον οποίο έγινε ιδιαίτερα αγαπητός.


Η συνεργασία σας με τον Γιάννη Μπέζο σας κάνει να νιώθετε καλλιτεχνική ασφάλεια;

Ε, βέβαια. Σαφώς και υπάρχει μια ασφάλεια στις συνεργασίες μου με τον Γιάννη Μπέζο. Είναι ένας θεατράνθρωπος με πολλές επιτυχίες, ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας πολύ καλός μου φίλος. Μου αρέσει ο τρόπος που εργάζεται και το πώς αντιμετωπίζει τα έργα.

Μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» γίνατε γνωστός στο ευρύ κοινό. Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Μάκη;
  
Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί «Μάκη» και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης με θυμούνται και από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά «Κλινική περίπτωση», στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο.

Έχετε να θυμηθείτε κάποιο ευτράπελο;

Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί», τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στον δρόμο ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, και εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι έλεγα από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που με φωνάζουν για να με κεράσουν μια μπίρα, ενώ η πιο χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιούν όταν με βλέπουν είναι «Φώτη, πιάσε μια μπίρα».

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει χρόνια που σταμάτησε η σειρά και νομίζω ότι δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !