Ο όμιλος του Mega αναγνωρίζει τη Μαρία Λεκάκη ως πρωταγωνίστρια του ANT1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Ή μιλάμε για υπεράνω συμπεριφορά ή πρόκειται για άστοχο συντονισμό. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στο BHMA της Κυριακής που φιλοξενεί συνέντευξη της ηθοποιού Μαρίας Λεκάκη, πρωταγωνίστρια του σίριαλ του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», της γίνεται ερώτηση για τη συμμετοχή της στην άλλη χιλιοπαιγμένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Και μάλιστα τονίζοντας στην ερώτηση πως «…ο κόσμος σας έχει αγαπήσει ως Γκαρσόνα Β’».

Στις επόμενες σελίδες της εφημερίδας φιλοξενείται ολοσέλιδο θέμα για το πρόγραμμα του MEGA που ετοιμάζεται να εκπέμψει τις επόμενες ημέρες. Εκεί σημειώνεται πως μια από τις σειρές που θα προβάλλει στο κανάλι σε επανάληψη είναι και η «Νταντά». Στην οποία η Μαρία Λεκάκη ήταν πρωταγωνίστρια. Επίσης αγαπημένη σειρά (ή όχι για το BHMA;). Αντί να ερωτηθεί λοιπόν η Λεκάκη για την Νταντά του MEGA, ρωτήθηκε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» του ΑΝΤ1.

Και μάλιστα από την εφημερίδα του ομίλου που πλήρωσε 35 εκ ευρώ για να εξασφαλίσει την ταινιοθήκη του MEGA. Επιπλέον η συνέντευξη της Λεκάκη φιλοξενείται στη σελίδα 27 της εφημερίδας ενώ το θέμα για την έναρξη του MEGA στη σελίδα 52.



enimerosi24.gr


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βρίσκω λογική την άποψη του "Βήματος" καθώς η Λεκάκη συμμετείχε μόνο σε 2 σειρές του MEGA ("Η Νταντά" και "Όλα στον αέρα"), σε αντίθεση με τις 5 σειρές του ANT1 ("Κωνσταντίνου και Ελένης", "Βότκα Πορτοκάλι", "Πόσο γλυκά με σκοτώνεις", "Ταμάμ", "Μην ψαρώνεις") και λογικό να θεωρείται πρωταγωνίστρια του ANT1, μιας και συμμετέχει σε σειρά που προβάλλεται αυτήν την χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστοχο άρθρο. Στον ΑΝΤ1 έκανε το μπαμ στην καριέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι κι αλλιώς καριέρα από τον Αντ1 έκανε. Ξεκίνησε στο Κωνσταντίνου και Ελένης ως γκαρσονα β,μετα ήρθαν η βότκα πορτοκάλι,οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη από τους οποίους έφυγε στη δεύτερη σεζόν για να κάνει τη νταντά,το ποσό γλυκά με σκοτώνεις,το Ταμάμ για 2 σεζόν και τώρα το Μη ψαρωνεις. Απολύτως λογικό μου φαίνεται.
    Σχεδόν ολόκληρη η τηλεοπτική της καριέρα έγινε στον Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !