Σάββας Πούμπουρας: «Δεν θέλω να κάνω κάτι που να υπάρχει ήδη στην τηλεόραση»

Χρήστος Παναγούλης
0

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες TV» παραχώρησε ο Σάββας Πούμπουρας, όπου μίλησε και για την νέα του ηελοπτική εκπομπή αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Τα νούμερα στην πρώτη εκπομπή ήταν πολύ καλά...
Ήταν η πρεμιέρα, οπότε ήταν φυσιολογικό. Αν με ρωτάτε αν το περίμενα, θα πω «ναι», το περίμενα. Γιατί είναι κάτι το οποίο είχε πάρα πολύ καιρό να γίνει και τελείως διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα, οπότε σίγουρα θα κινούσε την περιέργεια. Επίσης, είχαμε κάνει πολύ καλό promotion».

Αν η συνέχεια δεν είναι εξίσου καλή ή κάποια σχόλια είναι αρνητικά, θα επηρεαστείτε;
Δεν μπορώ να δουλεύω με το «αν». Πολλοί λένε «κι αν στη διάρκεια μιας φάρσας πεθάνει κάποιος;». Να ενημερώσω πως τα γυρίσματα έχουν τελειώσει και δεν πέθανε κανένας. Οπότε, δεν μπορούμε να ζούμε με το «αν». Με το «αν» δεν προχώρησε κανείς μπροστά. Μπορεί να ακούγεται λίγο κυνικό αυτό που λέω, αλλά πραγματικά επιλέγουμε σε ποιους θα κάνουμε φάρσες. Έχω απορρίψει ονόματα που μου πρότειναν, με βάση την ηλικία τους, με το αν σηκώνουν την πλάκα, με το αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας κ.λπ... Παίρνουμε backgrounds για όλους αυτούς με τους οποίους ασχολούμαστε. Μαθαίνουμε αν έχουν προβλήματα με την καρδιά, τους ή οτιδήποτε. Είναι πολύ σοβαρή αυτή η παραγωγή. Δεν είναι απλώς ότι μαζευτήκαμε μια παρέα και κάνουμε χουνέρι σε όποιον βρούμε. Είπαμε σε πάρα πολλά ονόματα «όχι». Είναι όλα ελεγμένα από 100 πλευρές, ρίξαμε πάρα πολλή δουλειά σε αυτό.

Άρα, αποκλείεται το σενάριο κάποιος να μην αντιδράσει με χιούμορ, να θυμώσει πολύ ή οτιδήποτε άλλο.

Πάνω στην τρομάρα σου, τα πρώτα δευτερόλεπτα θα τσαντιστείς, θα φρικάρεις. Αλλά με την αποκάλυψη έρχεται η ανακούφιση. Ότι όλα ήταν ένα κακό όνειρο.

Έχει γίνει κάποια συζήτηση για το αν θα συνεχίσετε την εκπομπή και την επόμενη σεζόν;

Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει πάντα το επόμενο πρότζεκτ, άσχετα με το αν θα προχωρήσουμε με αυτό ή όχι. Προσπαθώ να βλέπω μπροστά στο τι θα επακολουθήσει. Σίγουρα ψυχαγωγία θα είναι, αλλά θέλω να το δω με την ησυχία μου. Βασικά, ξεκινώ δια της αφαιρετικής, τι δεν θέλω να κάνω.

Και τι δεν θέλετε να κάνετε;

Δελτίο ειδήσεων. Δεν θέλω να κάνω κάτι που να υπάρχει ήδη στην τηλεόραση. Πάμε, δηλαδή, για κάτι άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !