Για αυτούς τους λόγους δεν βλέπουμε την «παπαδιά» στο Καφέ της Χαράς

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα” μίλησε η Μαίρη Ραζή, που αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην επιστροφή του σίριαλ “Καφέ της Χαράς”. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, στη δημοσιογράφο Νόρα Παπαϊωάννου τους λόγους για τους οποίους δεν βλέπουμε την Ράνια Ιωαννίδου στα νέα επεισόδια της σειράς του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1.

Η γνωστή, λοιπόν, σε όλους μας “παπαδιά” στο Κολοκοτρωνίτσι απουσιάζει από τον τέταρτο κύκλο καθώς “και χρόνο δεν είχε και ψιλοπροβλήματα είχε”.

“Το θέμα υγείας είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Από κοινού με τον Χάρη Ρώμα συμφώνησαν να μην παίξει. Ήθελε αλλά δεν γινόταν”.

“Περίμενα αυτή την αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό. Πάντα έχεις μια μικρή επιφύλαξη αλλά το καλό με αυτή τη σειρά είναι πως όλοι οι πρωταγωνιστές, όλοι όσοι έπαιζαν, παίζουν και τώρα” παραδέχθηκε, επίσης, η Μαίρη Ραζή ενώ αποκάλυψε πως “η δασκάλα του χωριού θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς”.

Τέλος, η Μαίρη Ραζή σημείωσε πως θα βρίσκεται σε όλα τα επεισόδια στο “Καφέ της Χαράς”.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι μια απο τις απουσίες που για μένα φαίνεται στο έργο. Αυτή και η δασκάλα. Θα θελα πολύ να την δω έστω για ένα guest ενός επεισοδίου (πχ μαζί με τον Άρη να επέστρεφαν), αλλά αν δεν είναι σε θέση λόγω άλλων προβλημάτων, τότε ειναι απολύτως σεβαστό και εύχομαι να είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά είναι μεγάλη γυναίκα και μπορεί να μην είχε το σθένος να είναι η να μην είναι υγιής που εύχομαι να είναι με όλη μου την καρδιά. Λες και άμα την βλέπατε στο έργο θα έτρεχε όπως τότε πόρτα πόρτα στο χωριό. Γιαγια είναι δε θα ήταν όπως τότε όπως και ο παπάς. Όσο για τη μουτιδου ανυπομονω να τη δω την αγαπώ απίστευτα. Αν και δεν ξέρω πως θα τη γυρίσουν αφού ήταν στο τρελαδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γυναίκα έχει Αλτσχάιμερ. Ο Ρώμας είχε γράψει για αυτήν κανονικά τον ρόλο και μετά που το έμαθε έκανε αλλαγές και έβαλε την αδερφή του παπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !