Οι "Εικόνες" ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη

Χρήστος Παναγούλης
0
O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους αυτό το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN, στην όλο εκπλήξεις Ταϊλάνδη και αποφασίζουν να εξερευνήσουν το βόρειο τμήμα της χώρας. Το ρεπορτάζ του έμπειρου ταξιδευτή ξεκινά από το μαγικό βασίλειο του Τσιάνγκ Μάι, όπου και επισκέπτεται μαζί με την ομάδα του το μεγαλύτερο σύμπλεγμα ναών της πόλης, το Wat Phra Singh.
Στη συνέχεια ανακαλύπτουν τα μυστικά της πόλης πάνω σε ένα φασαριόζικο τουκ τουκ, βιώνοντας μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία με τρίτροχο. «Ξεχνιούνται» στο νυχτερινό παζάρι της πόλης, ενώ δεν παραλείπουν να περιηγηθούν στην αγορά φαγητού και να δοκιμάσουν την ταϊλανδέζικη κουζίνα.
Επόμενη στάση τους το Πάρκο Ελεφάντων, όπου κάνουν τη βόλτα τους μέσα στη ζούγκλα πάνω στη ράχη ενός ελέφαντα. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά επισκέπτονται το Οικολογικό Πάρκο Ελεφάντων και κάνουν μπάνιο με τους ελέφαντες στο ποτάμι.
Για το τέλος ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του σκαρφαλώνουν στο μαγικό βουνό Doi Suthep για να θαυμάσουν την πανοραμική θέα προς την πόλη αλλά και τον εκθαμβωτικό βουδιστικό ναό που έχει χτιστεί στις παρυφές του όρους.
Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» και αυτό το Σάββατο μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !