Γιάννης Σαββιδάκης: «Ποτέ δεν καταλαβάμε γιατί ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να κοπεί η σειρά»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” την έκοψε ο Γιάννης Μπέζος προκειμένου να κάνει το “Εκείνες κι εγώ”. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, τονίζει πως ήταν κάτι που κανείς δεν κατάλαβε ποτέ το γιατί.

«Καθόλου δεν με ενοχλεί που με φωνάζουν ακόμα “Ντάλας”. Αν και αρκετοί έχουν την εντύπωση πως η σειρά είχε μεγάλη διάρκεια, η αλήθεια είναι πως διήρκεσε μόνο μιάμιση τηλεοπτική σεζόν. Ούτε καν δύο. Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να το κόψει για να κάνει τη σειρά “Εκείνες και Εγώ”.

 Μας το ανακοίνωσε και δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί, μιας και ο κόσμος το είχε αγαπήσει πολύ το συγκεκριμένο σίριαλ. Ακόμα και σήμερα ζητάει ένα remake, κάτι που φυσικά δεν γίνεται, μιας και ο Κώστας Ευριπιώτης δεν είναι πια στη ζωή.

 Θεωρώ, όμως, πως δεν “στιγματίστηκα” από τον συγκεκριμένο ρόλο, διότι παράλληλα με την πορεία που είχα ως ηθοποιός, ήμουν και τραγουδιστής», είπε ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μόλις χθες έγραψα το σχόλιο σε άλλο θέμα ότι και ο Μπεζος και η Δημητρα Παπαδοπουλου και άλλοι διάσημοι σεναριογράφοι, ηθοποιοί σταμάταγαν τις σειρές με το παραμικρό στις ''χρυσές εποχές'' είτε γιατί δεν ήθελαν να τις τραβήξουν, είτε γιατί κουράστηκαν κτλ ΟΣΟ μεγάλη κι αν ήταν η επιτυχία τους...και σήμερα βλέπω αυτή τη δήλωση Σαββιδάκη! Σύμπτωση! :-)

    Πραγματικά όλες οι κλασικές σειρές που συμμετείχε ο Μπεζος σταμάταγαν σε 1,5 μόλις σεζόν! ''Απαραδεκτοι'', ''Της Ελλαδος τα παιδια'', ''Εκείνες κι εγω'', ''Ακρως Οικογενειακόν''. Μόνο το ''Ευτυχισμένοι μαζί'' έκανε full δευτερη σεζόν.

    Θυμίζω επίσης και τον 3ο κύκλο ''Δυο ξένων'' που δεν έγινε ποτέ λόγω κακής συνεννόησης των συντελεστών, το ''Τι ψυχή'' (ίσως το κορυφαίο σενάριο ever σε κωμική σειρά) που έμεινε με 6 επεισόδια ενώ έγιναν τόσες προσπάθειες παρασκηνιακά να τα βρουν οι συντελεστές, ο τρίτος κύκλος ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' που δεν έγινε ποτέ γιατί η Ράντου φοβόταν ότι θα ταυτιστούν με τους ρόλους(!) κτλ κτλ κτλ

    Σήμερα σειρές που δεν έχουν ούτε το 1/10 του impact εκείνων των σειρών πολύ εύκολα συνεχίζουν σεζόν επί σεζόν και με διπλά επεισόδια καθε εβδομάδα μάλιστα. Άλλες εποχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !