Αυτοί είναι οι δέκα παίκτες και η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει και οι 10 παίκτες που θα διαγωνιστούν στο show μεταμφιέσεων βρέθηκαν. Το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα γίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα.

Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα δεκάδα των παικτών:

Λάμπης Λιβιεράτος
Γιώργος Χρανιώτης
Στέφανος Μουαγκιέ
Νικόλας Ραπτάκης
Ηλίας Μπογδάνος
Ευριδίκη
Μαρία Ανδρούτσου
Δανάη Λουκάκη
Τάνια Μπρεάζου
Κατερίνα Κουκουράκη

Επιπλέον, λύθηκε και ο γρίφος της κριτικής επιτροπής. Οι τέσσερις κριτές του YFSF, λοιπόν, είναι οι: Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. προσωπικά απογοητεύτηκα περίμενα να αξιοποιήσουν καλύτερα το κάστ των σειρών τους και ειδικά των Άγριων Μελισσών(πχ ο Κακούρης με την φωνή που έχει θα ήταν υπέροχος ή ο Γιώργος Γάλλος που δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συνέντευξη ή ο Κουκουράκης που είναι ωραίο παιδί ή κάποια από τις αδελφές ή ο Αθανασόπουλος που μπορεί να είχε μικρής διάρκειας ρόλο αλλά το κοινό τον λάτρεψε...όταν είχα ακούσει για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου ενθουσιάστηκα αλλά δυστυχώς κράτησε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε πέρυσι και καλύτερα.."φτωχό" το φετινό καστ
    Το θετικο της υποθεσης ειναι πως δεν θα ειναι η Μιμη και θα ειναι η υπεροχη Μιρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που θέλω να βλέπω είναι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις και να είναι κοντά σε αυτόν τον τραγουδιστή/στρια-ηθοποιό που θα κάνουν και φυσικά μία επιτροπή δυνατή (που επίσης είναι) παιχνιδιάρα,να πετάει ατάκες και να κρίνει σωστά και όπως πρέπει να κριθεί ο διαγωνιζόμενος.
    Το καστ είναι κακό,είναι μέτριο,είναι δυνατό (δεν με ενδιαφέρει) περιμένω να με κρατήσει εκεί κολλημένο στην τηλεόραση όταν ξεκινήσει και αν δεν με κρατήσει μπάι μπάι...

    Αν περνάω εγώ καλά ούτε σημασία δίνω στο καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πέντε από τους δέκα δεν τους ξέρω καν. Πολύ φτωχό σε σχέση με το περσινό. Θεαρα η Μίρκα. Ελπίζω να μην έχει την τύχη του 4ου που ήταν άγνωστοι σχεδόν όλοι. Έπρεπε να κάνει μια σύνθεση από παλιούς παίκτες σαν επετειακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άπατο θα πάει να μου το θυμηθείτε. Με τέτοια ονόματα που τους μισούς δεν τους ξέρεις καν, θα πάει σαν το προτελευταίο που είχε εξίσου αδύναμα ονόματα.
    Κρίμα γιατί το έβλεπα φανατικά και περίμενα μετά την περσινή απρόσμενη επιτυχία, να δυναμώσουν το show. Δυστυχώς το αντίθετο έγινε. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει την Παγώνα ως από τις Αγριες Μέλισσες. Οι άλλοι μπορεί να είχαν καμία πρόταση,αλλά να μη μπορούσαν. Η Κίτσου π.χ. έχει φωνάρα,αλλά εκτός από την σειρά,έχει και θέατρο. Οπότε και να έγινε πρόταση,δεν θα την βόλεψε. Οι άντρες πάντως είναι σχεδόν οι γνωστοί. Είναι και ο Μαμαντου από τη φριτεζα,μια χαρά. Και από τις γυναίκες 3/5 είναι σίγουρα γνωστές. Μη προδικάζουμε πριν το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ξέρω μόνο τον Λιβιεράτο τον Χρανιώτη και την Ευριδικη. Οι υπόλοιποι δεν μου λένε τίποτα τουλάχιστον από το ονόματα τους. Οκ καταλαβαίνω ότι ίσως να μην πάνε και τίποτα αστέρες αλλά αυτή η λίστα είναι σχεδόν του πεταμάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.06 Και εγώ αυτούς ξέρω που λες και την Ανδρούτσου που έπαιζε στο 50-50. 4 στους 10 δηλαδή. Οι υπόλοιποι δεν μου λένε απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα πάντως να παρουσιάσουν μια σεζόν όπως η τέταρτη. Θα βγει και ο Σεφερλής απέναντι από το face με τις γνωστές σαχλες του και θα το κατατροπώσει. Πολύ κατώτερο του περσινού καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !