YFSF : Δύσκολο να βγει με την ίδια επιτροπή

1

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περνούν καλά. Η αλήθεια είναι πως στον προηγούμενο κύκλο του ο ΑΝΤ1 διόρθωσε αρκετά από τα λάθη που είχε, με αποτέλεσμα το«Your Face Sounds Familiar» να προσφέρει και ένα πλούσιο θέαμα! Και μπορεί να επικρατεί το «πετυχημένη ομάδα δεν την αλλάζεις» αλλά στον καινούργιο κύκλο θα γίνουν αναγκαστικά αλλαγές στην κριτική επιτροπή. 

Πέρυσι το show έβγαινε μαγνητοσκοπημένο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να γίνεται πιο… σφιχτό αλλά και ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές. Έτσι θα γίνει και τη φετινή σεζόν αλλά χωρίς να έχει αποφασιστεί η μέρα, από την οποία θα αποφασιστεί και ποιοι θα μπορούν να βρεθούν στην κριτική του επιτροπή. Η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει να καθίσουν πάλι οι: Μιμή Ντενίση, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας… αλλά ακόμη και ο -ευρωβουλευτής μας βεβαίως βεβαίως!- Αλέξης Γεωργούλης. Λόγω όμως των άλλων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρεθεί κοινή ημέρα, όπως ήταν πέρυσι η Τετάρτη, οπότε κάποιος… κάποιοι… δεν θα μπορέσουν να είναι ξανά. 

Οι αποφάσεις θα ληφθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αφού είναι προγραμματισμένο η Μαρία Μπεκατώρου να καλωσορίσει τους τηλεθεατές στον 6ο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Νewsit.gr - Melasblog

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προσωπικά η κυρία Ντενίση μου άρεσε οι άλλοι αδιάφοροι μου πέρασαν. Εγώ θα ήθελα στην επιτροπή το Ζαχαράτο και τη Σταυροπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !