Αυτοί είναι οι διπλοθεσίτες της TV – Από το ένα κανάλι στο άλλο

Χρήστος Παναγούλης
1

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ηθοποιούς και παρουσιαστές-πολυεργαλεία σε δύο ρόλους στον ίδιο σταθμό.. Φέτος έγινε κάτι πρωτοποριακό, αφού υπάρχουν επτά αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα που βλέπουμε ταυτόχρονα σε δύο κανάλια.


Ναταλία Δραγούμη
Όταν δέχτηκε πρόταση για την ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε “ναι”», ανήκε ήδη στο μόνιμο καστ της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου». Από το σίριαλ σταμάτησε την επόμενη σεζόν, πλέον όμως θα συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Έτσι από τα τέλη Ιανουαρίου θα τη βλέπουμε ταυτόχρονα στον ΑΝΤ1 και την ΕΡΤ1.


 Μάρκος Σεφερλής
Μπορεί να συζητούσε με τον ΑΝΤ1 να κάνει μια σατιρική εκπομπή, αλλά τελικά έδωσε τα χέρια με την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ για ένα διαφορετικό σόου με σκετσάκια, που αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου. Η εκπομπή αυτή θα προβάλλεται σε πρώτη φάση τα βράδια της Κυριακής και τον Μάρτιο, όταν θα ξεκινήσει το «Big Brother», θα μετακομίσει στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής, εκεί όπου τώρα προβάλλεται το «My Style Rocks Gala». Τα βράδια της Κυριακής προβάλλονται όμως στον ΑΝΤ1 και οι θεατρικές του παραστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι τον Φεβρουάριο, όταν θα ξεκινήσει το «Your Face Sounds Familiar», ο Μάρκος Σεφερλής θα παίζει σε… διπλό ταμπλό.


Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Είναι ο μόνος Ελληνας ηθοποιός που σε μια σεζόν εμφανίστηκε σε τρία σίριαλ. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που βλέπουμε στο «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1, ήταν γκεστ σε κάποια επεισόδια στο «Κόκκινο ποτάμι», αφού τρέφει βαθιά εκτίμηση για τον φίλο του Μανούσο Μανουσάκη, που το σκηνοθετεί. Από τις 31 Δεκεμβρίου τον βλέπουμε στον ρόλο του Φατσέα και στο «Καφέ της Χαράς» – το τρίτο σίριαλ που κάνει φέτος.


Μιχάλης Μαρίνος
Ο ηθοποιός κρατάει για τέταρτη σεζόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Παράλληλα, μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε “ναι”», που θεωρείται -όχι άδικα- ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης. Εννοείται ότι ο Alpha δεν είχε καμία αντίρρηση για την παρουσία του εκεί, αφού δεν εμφανίζεται με την ιδιότητα του ηθοποιού.


Χάρης Γρηγορόπουλος
Όπως και η Ρένια Λουιζίδου έτσι και ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν από τους ηθοποιούς που είχαν αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha, όταν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά τους έκαναν πρόταση για να παίξουν στο «Καφέ της Χαράς». Ο Alpha τους έδωσε άδεια να παίξουν στο σίκουελ της θρυλικής σειράς, αλλά όχι για περισσότερο από πέντε επεισόδια. Και μπορεί τελικά η Ρένια να μην συνέχισε στο «Σόι» και να είναι ελεύθερη να γυρίσει και άλλα επεισόδια, αλλά ο Χάρης Γρηγορόπουλος θα περιοριστεί σε πέντε, μια και παίζει στο «Έλα στη θέση μου» του Alpha.


Χριστίνα Τσάφου
Πρόκειται για ακόμα μια από τις πρωταγωνίστριες του «Καφέ της Χαράς» που βλέπουμε ταυτόχρονα σε δύο κανάλια, αφού παίζει και στο «Θα γίνει της πολυκατοικίας» στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο προγραμματισμός των σταθμών είναι τέτοιος που και τα δύο σίριαλ παίζουν τα βράδια της Παρασκευής και, μάλιστα, για ένα τέταρτο συμπίπτουν κιόλας, αφού το «Θα γίνει της πολυκατοικίας» ξεκινάει στις 21.00 στον ΣΚΑΪ και το «Καφέ της Χαράς» στις 21.45 στον ΑΝΤ1.


Κατερίνα Στικούδη
Όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομά της για την παρουσίαση του «My Style Rocks», πολλοί απόρησαν, καθώς εμφανίζεται στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Η συμφωνία που έχει όμως η Κατερίνα με τον σταθμό του Αμαρουσίου αφορά στο κομμάτι της ηθοποιού. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι η Στικούδη θα παίζει στο «Αν ήμουν πλούσιος» και ταυτόχρονα θα παρουσιάζει το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ. Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά στις οθόνες μας για σχεδόν τρεις ώρες, ενώ τις Παρασκευές θα παίζει στην απογευματινή και τη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ και ταυτόχρονα στην prime time του ΑΝΤ1.


Νέα Σελίδα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Του Χάρη Γρηγορόπουλου του έδωσαν άδεια για 4 επεισόδια και αυτά με το ζόρι όπως ο ίδιος αποκάλυψε άρα αυτό σημαίνει ότι αυτό της Παρασκευής θα είναι το τελευταίο που θα παίξει τουλάχιστον για φέτος γιατί όπως όλα δείχνουν το Έλα στην θέση μου ολοκληρωνει τον κύκλο του φέτος ενώ το καφέ όπως όλα δείχνουν συνεχίζει και την επόμενη σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !