Χαμός στα social media με την Καινούργιου! Έκοψε στον αέρα τηλεθεάτρια που είπε ότι έχει κάνει άμβλωση

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Σάλος προκλήθηκε στα social media από την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν τηλεθεάτρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι έχει κάνει άμβλωση.

Η τηλεθεάτρια κάλεσε την εκπομπή της παρουσιάστριας προκειμένου να μοιραστεί τη δική της προσωπική ιστορία. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι έμεινε έγκυος από τον βίαιο σύντροφό της αλλά αποφάσισε να χωρίσει και να διακόψει την κύηση: «Κι εγώ ήμουν έγκυος από αυτόν και τι έκανα; Του έριξα μία κλωτσιά, έριξα και το παιδί και συνέχισα τη ζωή μου», εξήγησε.


Τότε η παρουσιάστρια, εμφανώς ενοχλημένη, την διέκοψε στον αέρα λέγοντας: «Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις».

Το επίμαχο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας  λίγες ημέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε με την καμπάνια κατά των αμβλώσεων που διαφημίστηκε στις αποβάθρες του Μετρό και  προκάλεσε ενστάσεις αν και ετεροχρονισμένα, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού το περιστατικό είχε συμβεί σε εκπομπή του Νοεμβρίου.

Ωστόσο ο  διαδικτυακός κόσμος, με αφορμή την κουβέντα που άνοιξε αναφορικά με την αμφιλεγόμενη αφίσα που τελικά αποσύρθηκε, βρήκε ευκαιρία και κατηγόρησε την Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ άλλων για αναχρονιστικές απόψεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !