Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

11
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 13/1/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 14,6
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 20,1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 37,0
ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ (Ε) 11,8
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 17,0
8 ΛΕΞΕΙΣ 15,3

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Φριτέζα και χθες ήταν σε επανάληψη. Επιστρέφει με νέα επεισόδια την επόμενη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεβασμένο και εχθές το Αν Ήμουν Πλούσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 τοις εκατο παλι ο πλουσιος στα καθαρα νουμερα..κατα τα αλλα το καφε της χαρας ηταν υπευθυνο την παρασκευη που ηταν ανεβασμενο ο πλουσιος..να σαι καλα ντανο.κριμα που φευγει απο τη σειρα αυτη τη βδομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρά την είσοδο του Ντάνου η σειρά παρέμεινε κολλημένη στα 10άρια κ 11άρια μέχρι τα Χριστούγεννα που έφυγε όλος ο ανταγωνισμός από απέναντι. Από εκεί και μετά άρχισε να ανεβαίνει και να τη μαθαίνει λίγο ο τηλεθεατής. Όταν απέναντι είχε ταινίες, επαναλήψεις και κυρίως όχι gntm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ξεχνάμε ότι το σταρ δεν έχει αρχίσει ακόμα το masterchef γιατί ο Ντάνος ήταν και πριν τις γιορτές και πάλι 8-10%έκανε η σειρά...εμένα άλλο με ανησυχεί που είδε ο Γεωργίου αυτά τα νούμερα και θα τον ανεχόμαστε και δεύτερη σεζόν και μετά λένε για το Έλα στη θέση μου..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήμουν πλούσιος δεν ευθύνεται μόνο ο Ντάνος για το 15ρι είναι και ότι αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε δυνατά με ότι είναι απολαυστικά τα επεισόδια.
    Η Φριτέζα το 20ρι το πήρε στην Επανάληψη για να δούμε τι θα κάνει στα καινούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αν ήμουν πλούσιος ανέβηκε γιατί αλφα και σταρ κοιμούνται ακόμα.
    Όσο για τον Γεωργίου και τον ΣΚΑΙ εξακολουθώ να απορώ γιατί σας κάνει εντύπωση που πάει 2η χρονιά; Με 15αρια στο νεανικό και 25 αρια στο σύνολο, γιατί να το κόψουν βρε παιδιά;;; Πλάκα μας κάνετε;;;;;; Ο ΣΚΑΙ τώρα χτίζει την βραδινή του ζώνη και το κομμάτι με τα σήριαλ και είναι το μόνο που του βγήκε σχετικά καλά. Η πολυκατοικία που σπάνια περνάει το 10% τι θα έπρεπε να την κάνουνε τότε με την λογική σας;;; Καταλάβετε ότι μερικά κανάλια δεν τους νοιάζει το δυναμικό κοινό, αν τους ένοιαζε μόνο αυτό, θα είχαν κόψει το μισό πρόγραμμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά οι 8 λέξεις δεν είναι ο Σκαι μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας,1ον ο Ανδρέας Γεωργίου και η ομάδα του είναι εδώ και πολλά χρόνια διάσημοι και από μόνοι τους άσχετα από το κανάλι στο οποίο εργάζονται 2ον το τρέιλερ της σειράς με κανονικότατες σκηνές έπαιζε από τον Ιούλιο(πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει)και 3ον γύρω στο Μάη έγινε μεγάλος θόρυβος με το που θα πάει η συγκεκριμένη ομάδα και σειρά που σίγουρα την άκουσαν όλοι επομένως δεν νομίζω να είναι πρόβλημα που το κανάλι δεν έχει παράδοση στην μυθοπλασία...επιπλέον τα 15άρια εμφανίστηκαν πολύ πρόσφατα γιατί στην αρχή έκανε 10-12%(με αρκετά μονοψήφια σε τέταρτα)άντε τον τελευταίο καιρό να έφτασε και το 13,όταν αρχίσει το masterchef και ο άλφα η σειρά θα πέσει πάλι στο 10 αλλά φυσικά θα πάει 2η σεζόν γιατί....ο σκαι δεν έχει παράδοση στην μυθοπλασία........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω υπερβάλλετε αρκετά . Ο Γεωργιου και οι 8 λέξεις ειναι το κύριο πρόβλημα της τηλεόρασης σήμερα ;;; Εντάξει δεν αρέσει σε εσάς, σεβαστό. Αλλά υπάρχει κόσμος που το βλέπει. Το ότι κάνει 25αρια στο σύνολο το πετάμε δηλαδή, επειδή κάνει 10 όπως λέτε στο δυναμικό. Συγνώμη αλλά δεν λειτουργεί έτσι η τηλεόραση. Αν λειτουργούσε έτσι και κοιτάγαμε μόνο το δυναμικό κοινό ΔΕΝ θα υπήρχε τηλεόραση τώρα. Θέλετε ένα παράδειγμα;; Tατιάννα Στεφανίδου . Με 6 % στο δυναμικό και με μονοψήφια τις περισσότερες χρονιές και είναι ακόμα στην τηλεόραση, κάθε χρόνο. Γιατί; Γιατί κανει νούμερα στο σύνολο , όπως και πέρυσι που έκανε ακόμα και 30αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα συμφωνήσω με τον "κωστής". Το έχω πει και εγώ παλαιότερα. Μην κοιτάμε μόνο τα δυναμικά κοινά, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια. Σε απόλυτους αριθμούς (δηλαδή πόσος κόσμος παρακολουθεί το κάθε πρόγραμμα) ο ΣΚΑΙ και η σειρά του Γεωργίου είναι αρκετές φορές πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι 8 λέξεις έγιναν καλύτερες από ότι ήταν και το πρόβλημα δεν είναι αυτό που δεν είναι ανεβασμένες,απλά έχει αρκετά φέτος πράγματα η τηλεόραση που δύσκολα να πάει να τις δει ο κόσμος.

    Σας ενοχλεί που δεν είναι συν 4-5 μονάδες πάνω οι 8 Λέξεις η ο Γεωργίου?
    Για να καταλάβω κι εγώ.
    Αν θα είχαν 19-20% τα ίδια με την Γυναίκα θα λέγατε ασχέτως που έχει πέσει και ας είναι και σε διαφορετική ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !