Mediatown: To φάουλ της Καινούργιου, η επιτυχία του Καφέ και 5 δυνατές αποκλειστικές τηλεοπτικές ειδήσεις...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

Και η ώρα για το πρώτο «Mediatown» του 2020 είναι γεγονός. Φυσικά, αυτό έχει πολλές αποκλειστικές τηλεοπτικές ειδήσεις, που ειδικά κάποιες αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση. Φορέστε τις ζώνες σας και πάμε...

 4 λόγοι που η Κατερίνα Καινούργιου ήταν φάουλ στο θέμα της Μέγκι...

 Πρωτοφανής ήταν η επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου στη Μέγκι Ντρίο στη χθεσινή της εκπομπή. Πρώτον, είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο να γίνεται δημόσια. Οποιαδήποτε επίπληξη μπορεί να διατυπωθεί off camera, αν ο σκοπός δεν είναι να γίνει για λόγους εντυπώσεων και μόνο. Δεύτερον, δεν είναι πολύ τυχαίο που όλο αυτό γίνεται λίγο μετά το τέλους του «GNTM» που σιγά σιγά βλέπουν ότι ο ρόλος της στην εκπομπή δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο πέρα από τις εξελίξεις στο ριάλιτι μόδας. Δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε απομάκρυνση και να δούμε να εντάσσεται στην ίδια θέση κάποια αντίστοιχη παίκτρια από το «Master chef». Τρίτον, αν όλα αυτά που ειπώθηκαν για την Μέγκι ισχύουν, τότε την ευθύνη δεν την έχει η ίδια, αλλά οι υπεύθυνοι της εκπομπής που έδωσαν μία δημοσιογραφική θέση σε ένα κορίτσι που δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται σε ένα τέτοιο πόστο. Τέταρτον, δεν είναι και πολύ εύστοχο για την Κατερίνα Καινούργιου να κατηγορεί τη Μέγκι αυτή την περίοδο για έλλειψη επαγγελματισμού, όταν το «Ευτυχείτε» ήταν το μόνο πρόγραμμα που δεν έβγαινε live τις γιορτές, επειδή η παρουσιάστρια ήθελε να κάνει τις διακοπές της σε εξωτικούς και μακρινούς προορισμούς. 


Ένα δύσκολο εγχείρημα πέτυχε...

Ένα μεγάλο συγχαρητήρια χωρίς πολλά λόγια και αναλύσεις σε όλους τους συντελεστές του «Καφέ της Χαράς». Το να συνδιαστεί το νοσταλγικό στοιχείο με τη σύγχρονη αντίληψη και αισθητική είναι μεγάλη υπόθεση και καθόλου εύκολο...


 

Κοντά στο «Βig Brother» ο Χάρης Βαρθακούρης

Πάμε σε ένα ενδιαφέρον αποκλειστικό! Πρόταση-βόμβα έχει στα χέρια του ο Χάρης Βαρθακούρης για να αναλάβει την παρουσίαση του «Big Brother». Μάλιστα, εκείνος είναι αρκετά θετικός και τον ενδιαφέρει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Πολύ δυνατή σκέψη και ανατρεπτική...


 

 Μετράνε αντίστροφα...

Μπορεί οι ηθοποιοί μεταξύ τους στο «Έλα στη θέση μου» να έχουν πολύ καλό κλίμα, ωστόσο αυτό που εξομολογούνται όλοι στους οικείους τους είναι ότι τα σενάρια πλέον είναι τόσο βαρετά που μετράνε αντίστροφα να τελειώσει η σεζόν.  Φυσικά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσει το καθημερινό σήριαλ για 5η χρονιά. Έτσι, πολύ σύντομα ο ALPHA θα κληθεί να αποφασίσει τη νέα σειρά που θα καλύψει το slot 8-9.

«Καμπανάκι» αυτό για το OPEN που ίσως να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός για να «ρεφάρει» στην τηλεθέαση σε αυτή τη ζώνη με ένα νέο πολύ δυνατό πρόγραμμα.



Τίποτα δεδομένο...

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να διαρρέει ότι συνεχίζει κανονικά και τη νέα σεζόν η σειρά «8 λέξεις», ωστόσο κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτό γίνεται για να υπάρχει επικοινωνιακά ένα άριστο κλίμα σε σχέση με τις επιδόσεις του σήριαλ. Δεν είναι σίγουρο ότι και του χρόνου θα υπάρχει στον αέρα ο Ανδρέας Γεωργίου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ειδικά, στην περίπτωση που το «Big Brother» τα πάει καλά, τότε εννοείται πως η στροφή στα ριάλιτι είναι δεδομένη στον βασικό κορμό της prime time.




Η σκέψη του ΑΝΤ1 για το «Δικό μας σινεμά»

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 σκέφτεται πολύ έντονα να τοποθετηθεί στο πρόγραμμα του σταθμού και δεύτερη σειρά εποχής την επόμενη σεζόν, αλλά κάπως κωμική. Συγκεκριμένα, στο τραπέζι έχει πέσει σε πολύ πρώιμο και ανεπίσημο επίπεδο η ιδέα να πάρει τηλεοπτική μορφή η θεατρική παράσταση που απολαύσαμε το προηγούμενο Καλοκαίρι στο Άλσος με τίτλο «Το δικό μας σινεμά» των Ρέππα-Παπαθανασίου. Ένα εγχείρημα που θα περιλαμβάνει χορευτικά, ατάκες, αλλά και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Μάλιστα, η διάθεση αυτού του στελέχους (βρίσκεται πολύ υψηλά στην ηγετική πυραμίδα) είναι να μείνει ίδιο και το βασικό cast, που συμπεριελάμβανε τους Δέσποινα Βανδή,  Σπύρο Παπαδόπουλο (αν βρεθεί μία φόρμουλα με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά), Κώστα Κόκλα, Κατερίνα Λέχου, Παύλο Χαικάλη, Γιώργο Κωνσταντίνου, Φωτεινή Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Ευγενία Σαμαρά και Σύλβια Δελικούρα.

Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 θέλει την επόμενη σεζόν στη μυθοπλασία να κρατήσει κάποια υψηλά στάνταρς στη μυθοπλασία για να μην προκύψουν ξανά παραγωγές τύπου «Άν ήμουν πλούσιος».



Σε αναμπουμπούλα το OPEN για τον Μανουσάκη...

Θορυβήθηκε το OPEN στη σκέψη ότι ο ΑΝΤ1 αναμένεται να διεκδικήσει σθεναρά τον Μανούσο Μανουσάκη για την επόμενη σεζόν και φαίνεται πως ξεκινά διαδικασία νέας προσέγγισης, ώστε και τη νέα σεζόν να φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του κάποια σειρά του. Βέβαια, ο ίδιος έχει δηλώσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πως δεν θα μπει σε καμία διαδικασία σοβαρής συζήτησης μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του με το «Κόκκινο Ποτάμι».

Αυτά για σήμερα! Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για πολύ σύντομα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε...

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλή Χρονιά Άγγελε και συγχαρητήρια για τις αποκλειστικές ειδήσεις ,γιατί έχουν ενδιαφέρον και δεν γράφονται μόνο για τους τίτλους και για τα κλικ -υπάρχει πλούσιο περιεχόμενο- . Στο Ευτυχείτε δεν γίνεται τίποτα τυχαία όλο ψάχνουν ευκαιρία για να γίνουν θέμα δεν είναι τυχαίο που οποία εκπομπή πει το όνομα Κατερίνα Καινούργιου και Ευτυχείτε το κάνουν θέμα στην εκπομπή……λίγο έχουν ξεχάσει σε ποια δεκαετία μπαίνουμε. Όσον αφορά την Μ.Ντρίο οι λόγοι γνωστοί που της δόθηκε αυτή θέση και έχουμε καταλάβει πλέον ότι τα κριτήρια για να έχεις θέση στην τηλεόραση είναι οι ακόλουθοι στο Instagram …..λίγο να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι των καναλιών και να δώσουν ευκαιρίες σε νέα ικανά πρόσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ενδιαφέρον άρθρο
    Επιτέλους η τηλεόραση επέστρεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η Καινούριου ήθελε να λέγεται επαγγελματίας θα τα έλεγε αυτά προσωπικά στο γραφείο όχι στην τηλεόραση. Αλλά επιδίωκε αυτή ακριβώς τη συζήτηση και τα άρθρα. Υπέρ τους προσπαθούν να το γυρίσουν. Και είναι ανοησία ότι ήθελαν απλώς να δώσουν μια ευκαιρία σε ένα νέο παιδί. Την πήραν γιατί είχε βγει από ένα πετυχημένο ριάλιτι και ήλπιζαν ότι θα τους φέρει νούμερα. Τώρα πληρώνουν τον μη επαγγελματισμό της αφού νομίζει και αυτή ότι κάποια είναι επειδή έχει ακόλουθους στο instagram.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω την Σπυριδούλα στην θέση της Ντριο από Δευτέρα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Καινούργιου στο 99% των περιπτώσεων προκαλούσε το σχολιασμό με θέματα εκτός της δουλειάς της. Συνέχεια μιλάει για τα μαλλιά της, τις τρέσες, τα κιλά, τις πλαστικές, τα προσωπικά της, την κόντρα με την Ηλιακή, το πως ήθελε να γίνει κεντρικιά και έτσι είναι χρονιά τώρα στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά Άγγελε!!!!
    Τα είπαν τα παιδιά και συμφωνώ απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας. Νομίζω τα είπες όλα. Η Καινούργιου είναι απαράδεκτη παρουσιάστρια και χωρίς γνώση της δουλειάς της. Με τον τρόπο της επιβεβαίωσε τη Ρούλα που είπε ότι δεν κάνει για κεντρικια. Το καφέ δεν ξέρω αλλά θεωρώ ότι μας έκανε να κολλήσουμε όπως τότε. Υπέροχη σειρά αν και ωραια μετάβαση στο σήμερα αν και παρακολουθώντας το χθες δεν κατάλαβα για ποιο λόγο φέρονταν εχθρικά στις πρωτευουσιανες ενώ στο φινάλε παρακολουσαν να μη φύγει η χαρά. Λίγο παραταιρο μου φάνηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steve. Μάλλον δεν το είδες προσεκτικά το επεισόδιο ή δεν το είδες ολόκληρο.
    Θέλανε όλοι να φύγουν, γιατί απλούστατα φοβόντουσαν μήπως αποκαλυφθούν πράγματα για αυτούς που δεν πρέπει να βγουν στο φως. Όπως φάνηκε ο καθένας απο όσους μίλησε κρύβει και κάτι, άρα λογικό να θέλουν να φύγουν , ώστε να μην μαθευτούν τα μυστικά που κρύβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστής: Το είδα ολόκληρο και έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη αλλά και πάλι πολύ εχθρότητα ο.τι και να θέλουν να κρύψουν υποτίθεται τη λάτρευαν στο τέλος. Και η χαιδω την είπε ανήθικη εχθές. Εγώ σκέφτηκα η ότι κάψανε όλοι μαζί το καφέ η ξέρουν ποιος το έκανε και τον καλύπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως αν παρατηρησατε την ώρα που την είδε η Σταυρούλα στην πλατεία σαν είχαν δείξει λίγο ενθουσιασμό που την ειδαν. Έτσι το αντιληφθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την Καινούργιου πραγματικά σε παραδέχομαι. Ούτε κάνει για κεντρική παρουσιάστρια,ούτε η εκπομπή της έχει κάτι να δείξει,πέρα από αυτές τις γελοίες τηλεφωνικές γραμμές. Καλά τα είπε η Ρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !