H Λίλα Τριάντη από το «X-Factor» μιλά αποκλειστικά στο tvnea.com: «Δεν έχω καταλήξει στον λόγο της αρνητικής στάσης του κυρίου Τσαουσόπουλου απέναντι μου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισε στο φετινό «X-Factor» του OPEN, με τις εμφανίσεις της να μην μένουν ασχολίαστες. Ο λόγος για την Λίλα Τριάντη, που συναντήσαμε και μας μίλησε αποκλειστικά για όσα έλαβαν χώρα στο τάλεντ σόου, για τα μελλοντικά της σχέδια και πολλά άλλα! 

Σε λίγο καιρό κλείνουμε 2 μήνες από την αποχώρηση σου από το "X Factor". Θέλω να μου πεις θυμάσαι όλη αυτή την εμπειρία και αν σου έχει λείψει το παιχνίδι.
  
 Το «Χ- Factor» για μένα ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία με πολλές δυνατές στιγμές, πολλές συγκινήσεις και προκλήσεις.Δυο μήνες μετά το βλέπω σαν μια γλυκιά και ξεχωριστή ανάμνηση από το 2019.



 Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες από την πορεία σου στο παιχνίδι, αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω;

 Δεν θα άλλαζα τίποτα, πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Οτι ήταν στο χέρι μου ,το έκανα μέσα από τη καρδιά μου μέχρι το τέλος.Πραγματα τα οποία δεν ήταν στο χέρι μου όπως για παράδειγμα η επιλογή ενός ελληνικού τραγουδιού δεν θα μπορούσαν εκ των πραγμάτων να αλλάξουν.

 Η εμφάνιση σου με το τραγούδι "Στο Θεό με πάει" συζητήθηκε πολύ. Ιδιαίτερα ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μιχάλης Τσαουσοπουλος ήταν πολύ σκληροί μαζί σου. Σε στεναχώρησε όλο αυτό;

 Στη συγκεκριμένη audition, δυστυχώς δόθηκε έμφαση στο τί φόρεσα, τί τραγούδι διάλεξα, τί ρεπερτόριο εκπροσώπησα και όχι στο πώς τραγούδησα το συγκεκριμένο τραγούδι δεδομένων των συνθηκών.Αυτο ήταν κάτι που με πίκρανε σε πρώτη φάση.Σε δεύτερη φάση όμως, γνωρίζοντας ποια πραγματικά είμαι και τι πραγματικά έχω να δείξω στον κόσμο απλά ανυπομονούσα να βρεθώ στα live και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.



 Σε εκείνο το επεισόδιο παραδέχθηκες ότι δεν έχεις καταφέρει να βρεις ένα ρεπερτόριο που σου ταιριάζει και σε αναδεικνύει. Σήμερα, και μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχεις καταλήξει; 

Αυτή τη στιγμή της ζωής μου και μετά από την εμπειρία μου στο x factor, βρίσκομαι στο στούντιο, ετοιμάζω νέα τραγούδια και σίγουρα είμαι καθημερινά όλο και πιο κοντά στο δικό μου προσωπικό μουσικό στυλ που εύχομαι να αγαπήσει ο κόσμος γιατί θα είναι κάτι δικό μου, αυθεντικό και ξεχωριστό.

 Έχεις την ανασφάλεια που συνήθως έχουν οι όμορφες και εντυπωσιακές κοπέλες που ασχολούνται με το τραγούδι; Το να θεωρούν κάποιοι δηλαδή ότι μια πολύ καλή εμφάνιση δεν συμβαδίζει με μια καλή φωνή.

 Αυτά είναι στερεότυπα της χώρας μας τα οποία εγώ προσωπικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τροφοδοτω και να ανακυκλώνω δίνοντας τους αξία.Ολα μπορούν να συνδυαστούν και είναι στο χέρι του καθενός να το αποδείξει αυτό μέσα από τη δουλειά του.



Ποια θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη σου εμφάνιση στο παιχνίδι;

Νομίζω πως η αγαπημένη του κόσμου είναι το "Malo" ,το οποίο κι εγώ αγάπησα πολύ.Η δική μου όμως πιο αγαπημένη στιγμή στο παιχνίδι ήταν το "Where have you Been" γιατί πέρα από τη δυσκολία του τραγουδιού, στήθηκε επάνω στη σκηνή ένα πολύ απαιτητικό show από την νούμερο 1 χορογράφο της Ελλάδας Chali Jennings ,το οποίο ήταν για μένα μια πολύ ευχάριστη πρόκληση!

 Αν το concept του X-Factor ήταν τέτοιο που μπορούσες εσύ να διαλέξεις την coach σου (όπως στο the voice), ποιον θα διάλεγες; Τη Μελίνα που προέκυψε να ήσουν στην ομάδα της ή κάποιον άλλον;

 Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκεφτεί ξανά αυτό.Πιστευω πολύ στις γυναίκες και στη δύναμη που έχουν όταν ενώνονται και συνεργάζονται για εναν κοινό στόχο ,για αυτό και θεωρώ ότι και σε αυτή τη περίπτωση θα διάλεγα την Μελίνα ,με την οποία χτίσαμε μια πολύ όμορφη σχέση μέσα στο παιχνίδι με αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη.



 Κεφάλαιο "Μιχάλης Τσαουσοπουλος". Ήταν ο κριτής που συχνά δεν σου έκανε και πολύ θετικά σχόλια. Πώς το ερμηνεύεις αυτό; Πιστεύεις ότι σχύει αυτό που είχες αναφέρει σχετικά με τα κορίτσια της ομάδας του;

 Όταν ρωτήθηκα αν θεωρώ οτι ο κ.Τσαουσοπουλος βλέπει την συμμετοχή μου ανταγωνιστικά λόγω του ότι έχει την ομάδα τών κοριτσιών απάντησα ότι ίσως να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.Δεν θεώρησα ποτέ κάτι τέτοιο δεδομένο και ακόμα και τώρα δεν έχω καταλήξει στον λόγο της τόσο αρνητικής του στάσης απέναντι μου.Φανταζομαι πως απλά δεν είμαι του γούστου του καλλιτεχνικά και αυτό είναι απόλυτα δεκτό από τη πλευρά μου,μπορω να ζήσω με αυτό.

 «The Voice» και «Final Four» ήταν τα αντίστοιχα μουσικά ταλέντ σόου σε άλλα κανάλια. Τα είδες και αν ναι, πώς σου φάνηκαν; Υπάρχει περίπτωση να προτιμούσες να βρεθείς σε κάποιο άλλο εκτός του X-Factor? Θεωρείς ότι είναι υπερβολή 3 ομοειδή παιχνίδια την ίδια τηλεοπτική περίοδο;

 Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω τηλεόραση,δεν έχω καν στο σπίτι μου.Ειδα ελάχιστα πράγματα από τα δύο αυτά show ,λόγω κάποιων φίλων συναδέλφων που συμμετείχαν.Το x factor είναι το μόνο από αυτά τα παιχνίδια που θεωρούσα ότι ταιριάζει σε μένα γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να τραγουδήσεις και να χορέψεις πάνω στη σκηνή, είχε την καλύτερη χορογράφο και τους καλύτερους χορευτές στο δυναμικό του και έδινε μια συνολική εικόνα ενός pop καλλιτέχνη όπως εγώ,σε σχέση με τα άλλα δύο talent show.  Ωστόσο από θέμα παραγωγής και ταλέντων ήταν εξίσου πολύ δυνατά και τα άλλα δύο show.Το αν είναι υπερβολή να παίζουν συγχρόνως τέτοιου είδους show σίγουρα δεν μπορώ να το κρίνω εγώ,η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλούς τραγουδιστές,με πολλά νέα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική και όσο μπορεί κανείς να βοηθηθεί από ένα τέτοιο show , καλώς να το κάνει.Ο κόσμος διαλέγει και βλέπει οποιο απ'αυτά τον εκφράζει καλύτερα.



 Eurovision, νέο τραγούδι που θα κάνει μεγάλη αίσθηση και μια πολύ δυνατή συνεργασία σε κάποιο μεγάλο κέντρο στην Αθήνα. Ποια παραπάνω εκδοχή θα ήθελες να πραγματοποιηθεί περισσότερο; Τι θα δώσει στη Λίλα μεγαλύτερη χαρά;

 Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θα σου απαντήσω με σιγουριά το δεύτερο , δηλαδή ένα νέο τραγούδι που θα πάει πολύ καλά.Κι αυτό γιατί θεωρώ ότι η δισκογραφία για έναν νέο καλλιτέχνη είναι το πιο σημαντικό,είναι η αρχή των πάντων.Και φυσικά αυτό μπορεί να φέρει μετά αβίαστα και τα άλλα δύο ,και την Eurovision που αγαπώ πολύ και τις συνεργασίες σε μεγάλα κέντρα.

 Τα χρόνια που δουλεύεις τη νύχτα έχει τύχει να δεχθεις κάποια σεξουαλική παρενόχληση ή κάποια ανήθικη πρόταση;

 Θεωρώ πως δεν έχει τελικά σημασία αν δουλεύεις νύχτα ή μέρα για το αν θα σου συμβεί κάτι τέτοιο στην εποχή μας.Εγω από την πρώτη στιγμή ήμουν πολύ προσεκτική και μετρημένη σ αυτή τη δουλειά, προστατευμένη πάντα από τους συναδέλφους μου ,τους μουσικούς και τον κύκλο μου, που ευτυχώς ποτέ δεν έχω βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση.Σίγουρα η δουλειά αυτή θέλει χαρακτήρα ,θέλει γερό στομάχι και απόλυτη επίγνωση του ποιός είσαι και μέχρι που είναι τα όρια σου .Αυτά όταν τα έχεις κάνει κτήμα σου , μπορείς και τα εκπέμπεις και στους άλλους.



 Μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό προβάλλεις και μια πιο σέξι πτυχή του εαυτού σου. Θεωρείς ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας πιο ποπ τραγουδίστριας;

 Δεν θεωρώ ότι το ένα συνεπάγεται το άλλο και αντίστροφα Στον προσωπικό μου λογαριασμό προβαλλω διάφορες πτυχές της ζωής μου και του εαυτού μου  αν κάποια από αυτές τις πτυχές θεωρείται σέξι για κάποιους σίγουρα δεν είναι κάτι που το προσπαθώ ,ούτε κάτι που πάει μαζί με την ιδιότητα μου ως τραγουδίστρια.Εγω προβάλλω τον εαυτό μου ως μια γυναίκα που είναι κουλ με τον εαυτό της και με το σώμα της,που δεν ντρεπεται γι αυτά, που τραγουδάει,που χορεύει,που ταξιδεύει, ζωγραφίζει, γελάει και ζει.

Ευχαριστούμε πολύ την Λίλα Τριάντη για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε! Μπορείτε να την παρακολουθείτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (πατώντας εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !