Απόλυτα ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι μια παράσταση που την αγαπώ αλλά δεν πάμε καλά»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μιλώντας στο “Καλύτερα δεν γίνεται”, εστίασε στη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου.
“Είναι μια παράσταση που την αγαπώ αλλά δεν πάμε καλά” σημείωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιάννης Ζουγανέλης. “Η προσέλευση δηλαδή του κόσμου δεν είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε. Θα σταματήσουμε στο τέλος Γενάρη ενώ ήταν προγραμματισμένο να πάει μέχρι αργότερα”.

 Ο καλλιτέχνης παραδέχθηκε πως λειτούργησε αρνητικά όλη η ιστορία που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου από την συγκεκριμένη δουλειά. “Όταν αποχωρεί κάποιος μάλλον αρνητικά λειτουργεί γιατί δεν ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν πιστεύω στην αρνητική διαφήμιση. Διαφήμιση είναι το ίδιο το έργο. Με την Άβα δεν μιλήσαμε. Επιχείρησα εγώ να μιλήσω αλλά δεν στάθηκε δυνατό. Της είχα αφήσει κάτι μηνύματα στο viber για να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη”.

Επίσης, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την δύσκολη και άγνωστη περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή. “Ήμουν από τους άτυχους, δεν θα ήθελα να συμβεί, που με έπιασαν στα επεισόδια του Πολυτεχνείου. Ήμουν φοιτητής, 17χρονών και με έπιασαν στην έξοδο. Φρίκες! Για αυτό και δεν μπορώ καθόλου τον φασισμό. Θυμάμαι φοβερά πράγματα. Από βιασμούς, από αμονώσεις, από επισκεπτήρια”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !