Συγκλόνισε η Αποστολία Ζώη στα “Μεσάνυχτα” – «Είναι ένα τραύμα που δεν έχει κλείσει ακόμα»

Χρήστος Παναγούλης
1

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” την Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τι την οδήγησε να εγκαταλείψει, μέσα σε μια νύχτα, την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια των γονιών της.

«Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Όταν επέστρεψα μετά από τέσσερα χρόνια φυτοζωούσα. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν ότι τραγουδάω και ότι κάπνιζα. Όταν έχασα τη μητέρα μου αισθάνθηκα ότι απέτυχα. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που ακόμα δεν έχει κλείσει. Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι άρρωστος στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να νιώσω ανέμελη. Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη. Ο έρωτας αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Αποστολία Ζώη.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κοπέλα μου αυτό δε συνηθίζεται εύχομαι όμως στη ζωή σου να ρθουν πολλές χαρές από εδώ και πέρα. Όντως στο nomads είχε βγάλει μια πλευρά του εαυτού της αρκετά κακη και φαινοταν ότι ήταν κάπως. Και το κανάλι βέβαια την ξέσκισε είχε γίνει χαμός τοτε με όσους το παρακολουθούσαν. Εύχομαι να βγήκε δυνατή και να προχωράει πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !